Gość iwb 07.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem tematu zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 08.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A czy IBW opłacił się za reklamę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 09.01.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 płacenie za wady i brak wiedzy jest większy, to typowe rozwiązania i żadnego systemu nie reklamujęniestety większość niedouczonych wykonawców i magików amatorów nawet nie wie czym grozi błędne samo projektowaniei żaden z nich nie zwróci uwagi na detale. Nie reklamuję firmy a jedynie możliwości techniczne rozwiązań regulamin muratora nie określa dosłownie jakie linki mogą być zamieszczone a jakie nieskoro uważasz że to spam możesz zgłosić ten post adminowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luki007 13.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Te obrazki bez opisów są nic nie warte, może jednak kolega pokusił by się o krótki opis bo początkujący inwestor nic z nich nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 13.01.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 z miłą chęcią opiszę, tylko kto się do tego dostosuje skoro 1 na 100 wykonawców wie co to jest zasada izolacji przeciwwodnej i ciśnienie hydratacyjne negatywne opisy szczegółowe zawarte są zawsze w projekcie lub naniesionych poprawkach w projekcie ( gotowy projekt) - tak jak się w Niemczech robi w polsce jeszcze każdy inwestor woli dwa razy zapłacić za te same roboty izolacyjne i płacze że ma straty ciepła w posadzkach ( dot. domów bez piwnic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezior85 14.01.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czyli "wiem, ale wam nie powiem". I po co rozpoczynać taki temat? Poza tym to chyba powinno znaleźć się w dziale od izlolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 14.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 wiem ale nie powiem - nie do końca jest prawdą, przecież i tak wszyscy bazujecie na tym co jest narysowane jak ci napiszę, że masz użyć zapraw elastomerowo hybrydowych do uszczelnień przerw technologicznych to ci coś powie ???albo że masz użyć metylokrzemianu sodu jako gruntu do zapraw PCC l izolacji NHP co ci to da ??? to tylko promil wiadomości które musisz posiadać aby wykonać izolację między warstwą na podbetonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 14.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 jak ci napiszę, że masz użyć zapraw elastomerowo hybrydowych do uszczelnień przerw technologicznych to ci coś powie ??? albo że masz użyć metylokrzemianu sodu jako gruntu do zapraw PCC l izolacji NHP co ci to da ??? W jakim celu stosować w typowo zaprojektowanym domku jednorodzinnym zaprawy PCC i NHP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekdomus 15.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie wiem co to za związek chemiczny. Wujek Goole też nie wie. Prawdopodobnie chodziło Ci o metakrzemian sodu czyli szkło wodne sodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 17.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nie wiem co to za związek chemiczny. Wujek Goole też nie wie. Prawdopodobnie chodziło Ci o metakrzemian sodu czyli szkło wodne sodowe. CAS No. 31795-24-1 Chemical Name: potassium methylsilanetriolate Synonyms: potassium methylsilanetriolate;methyl-silanetrio potassium salt;Methylsilanetriol, potassium salt;potassium methylsiliconate solution;Silanetriol, methyl-, potassium salt;Methylsilanetriol/potassium,(1:x) salt;potassium methylsiliconate,40% in water CBNumber: CB5910771 Molecular Formula: CH3K3O3Si Formula Weight: 208.41312 MOL File: 31795-24-1.mol żeby robić coś trzeba jeszcze wiedzieć czym się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 17.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 W jakim celu stosować w typowo zaprojektowanym domku jednorodzinnym zaprawy PCC i NHP? np do swtorzenia warstwy szczepnej pomiędzy materiałem A i materiałem B - w przypadku PCC a NHP to nie zaprawa tego w google nie piszą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 17.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 np do swtorzenia warstwy szczepnej pomiędzy materiałem A i materiałem B - w przypadku PCC a NHP to nie zaprawa tego w google nie piszą ??? Nie musiałem korzystac z Googla , bo jednak trochę PCC już układałem. Może jednak otwarcie przyznaj się do reklamowania własnej działalności, bo kryptoreklama jest tu niemile widziana - sugeruję profil płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 18.01.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 nie ma problemu, zapłacę za profil ale pod warunkiem, że każdy zapłaci mi za poradę lub sugestię i wskazanie rozwiązania - to takie proste.dlaczego miałbym dzielić się swoją wiedzą zdobywaną latami za darmo - nauczyciel w szkole zarabia więc nauka na forum też powinna być płatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 nie ma problemu, zapłacę za profil ale pod warunkiem, że każdy zapłaci mi za poradę lub sugestię i wskazanie rozwiązania - to takie proste. dlaczego miałbym dzielić się swoją wiedzą zdobywaną latami za darmo - nauczyciel w szkole zarabia więc nauka na forum też powinna być płatna Tylko obecność na forum nie jest prawnie nakazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raźny 19.01.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 dlaczego miałbym dzielić się swoją wiedzą zdobywaną latami za darmo - nauczyciel w szkole zarabia więc nauka na forum też powinna być płatna Wykaż się wiedzą i doświadczeniem. Zaprezentują ją na forum - Tą wiedzę i doświadczenie, które jak twierdzisz posiadasz. Jak ludzie czytając Twe "mądrości" stwierdzą, że faktycznie masz Coś mądrego do powiedzenia. Sami Cię znajdą. Oferując wynagrodzenie za Twą wiedzę. Inaczej będziesz tylko obrażonym pieniaczem... w dodatku szybko o Tobie zapomną.... Sorki... ale tak to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 19.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 jestem tu aby sobie humor poprawić czytając wasze wypociny piekarzy cukierników, mądre rady wszechstronnie uzdolnionych bobów budowniczych i bohaterów w swoim domu, a pracy to mam na razie na najbliższe 10 lat więc się nie martwię o nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 22.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 jestem tu aby sobie humor poprawić czytając wasze wypociny piekarzy cukierników, mądre rady wszechstronnie uzdolnionych bobów budowniczych i bohaterów w swoim domu, a pracy to mam na razie na najbliższe 10 lat więc się nie martwię o nią A beton nawierzchniowy to C100 i sól powoduje powstawanie odprysków. Wracaj misiu do swoich mazideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 22.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 jestem tu aby sobie humor poprawić czytając wasze wypociny piekarzy cukierników, mądre rady wszechstronnie uzdolnionych bobów budowniczych i bohaterów w swoim domu, a pracy to mam na razie na najbliższe 10 lat więc się nie martwię o nią Aj waj. Przyznaję że dawno już nie było na forum takiego chama. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwb 23.01.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a co w tym chamskiego pośmiać się ??? sami sobie tworzycie opinie o swoich zmaganiach z betonem a nie wiele wiecie co z czym wiązaćale uprzedzę odpowiedz DZIĘKI WAM MAMY TYLE ROBOTY 90% to poprawki po firmach i pomocnych wypowiedziach z MURATORA właśnietak więc im więcej napiszecie bzdur tym więcej mamy roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts