aron1982 18.03.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wg mnie stopa procentowa odsetek ustawowych to nie to samo co stopa procentowa kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego. Ale nie znam się na tym więc nie jestem tego pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolo 18.03.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 a gdyby w ich "regulaminie" było nie 399 zł miesięcznie tylko 30.000? to tez jest zgodne z prawem? przecież ta kwota jest wzięta z kosmosu i nie ma żadnego odniesienia do ich kosztów. A skąd 3 miesięczny okres wypowiedzenia i czym jest podyktowany? może wpisać 13 zamiast 3, będzie można więcej "zarobić". Jest to zwykłe oszustwo i liczenie na to że chociaż co dziesiąty klient przestraszy się i zapłaci. I tak nieźle zarobią. Z dniem kiedy jakikolwiek sąd przyzna im racje sam zakładam taką działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiki2014 19.03.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 chcę zauważyć także że ze w tym formularzu nie trzeba pisać nip-u ani peselu więc na doba sprawę mogę wysłać umowy na wszystkich moich znajomych i sąsiadów i niech płacą pieniądze oszustom można założyć fikcyjnego maila i zrobić wszystkim prima aprilis (też jestem oszukana przez tę firmę i płacić nie mam zamiaru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Prześledziałam wszystkie wasze wpisy na forum i powiem szczerze, że nie wiem jak można być takim naiwnym i głupim i dac się wciągnąć w coś takiego. Dostaliście kiedyś coś w życiu za darmo, bez opłat?? W naszym kraju nic nie dają za darmo! Ja jak słyszę, ze ktoś coś 'za darmo' to zapala mi się jakieś światełko. Sami wdepnęliscie w te bagno, a teraz szukacie dziury w całym... Zglaszacie sprawę do sądu, do prawników, ale czy było warto połaszczyc się na coś' za darmo'? Więcej teraz problemów niz to warte. Każdy chce zapłaty, nie teraz to później w przypadku tejże firmy też tak jest. Myśleliście, że to działalność charytatywna? Wychodzi na to ze tak! A teraz się wymigujecie glupimi argumentami, bo umowa czy regulamin. To nic nie da. Trzeba było wczesniej ruszyć głową zanim się z nimi związaliscie. Teraz macie tylko kłopoty i niepotrzebne nerwy. Życze Wam jak najszybszej zakończenia sprawy, i wierze, ze więcej nikt z Was 'ZA DARMO' nic nie weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 A i jeszcze jedno : Pojawiło się hasło 'pozew zbiorowy' na początku forum i co, działacie coś ? Tacy jesteście odważni, ale tylko słowem? Działajcie, bo głupie pisanie o jakiś odsetkach, nie ma chyba większego znaczenia w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 beti8822 słabo prześledziłaś temat,nie znasz sprawy a wypowiadasz się....nie bij piany i przenieś się na inne forum K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 beti8822 słabo prześledziłaś temat,nie znasz sprawy a wypowiadasz się....nie bij piany i przenieś się na inne forum K No może i nie znam, bo nie wnikam jak daliście sie nabrać. Liczy się fakt, że piszecie jesteście mocni w 'buzi' tylko a fakt faktem nic z tym nie robicie! Co z pozwem, telewizją o której pisaliście? Uważacie, że razem możecie więcej, a nic w tym kierunku nie działacie! I kasia ogranicz słownictwo do bardziej przyzwoitego, bo kobiecie nie wypada uzywać takich tekstów, więc ochłoń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisieckim 20.03.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam, ja również kiedyś natknąłem się na "darmową reklamę" Ludzie co w naszym kraju można dostać za darmo ? Odpowiedzcie sobie tak szczerze ? Chyba jedynie w mordę... Widzę, że sprawa toczy się tu już od dawna i przez tyle czasu, tylu ludzi nic nie osiągnęło ? Również jestem zdziwiony, że sprawa toczy się jedynie na forum a nie w sądzie. Żadnych konkretnych działań tylko piszecie i piszecie i co z tego macie ? Żal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Uh widzę, że jest ktos kto mnie pobiera w mniejszym lub wiekszym stopniu. Ludzie zamiast się wybrać do nich osobiście albo zgłoscić na policje wolą tylko jakimiś cytatami, ustawami znalezionymi w googlach. I tak nic nie rozumiecie z tych ustaw. Porywacie się tylko z motyką na słońce. Patrząc na to moim okiem boicie sie jakiegokolwiek kroku, więc nie pozostaje Wam nic innego jak płaciłć za swoja głupotke:bash: I będziecie mieli nauczkę, może wasze dzieci nie popełnią tego błędu co wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 A tak na marginesie, że zapytam z którą firmą Wy walczycie? Bo nazw padło tu mnogo. Wiecie o którą Wam chodzi w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 jest cisza,bo sprawy są w Sądach,nie znam osoby która dla dobra postępowania pisałaby coś na forum dostępnym dla wszystkich.A tak na marginesie osoby zainteresowane mają kontakt na prywatnych emailach i kontaktują się za pomocą telefonu, są też pozwy zbiorowe...wiec proszę osoby nie zainteresowane o nie rozmydlanie tematu i zajać się swoimi sprawami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisieckim 20.03.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Bo taka jest niestety prawda ludzie z forów tylko potrafią pisać straszyć zbierać się w "pozwy zbiorowe" ale tylko i wyłącznie na forach bo nic innego nie działają. Piszecie, że idziecie do adwokata, sądu, policji ze zgłaszacie sprawy Bóg wie gdzie i co na tym temat się kończy. Potem tylko posty z treścią "cisza w sprawie"eh...Jeżeli ktoś się uprze to za wszelką cenę postawi na swoim takie jest moje zdanie.ZA GAPOWE TRZEBA PŁACIĆ - jak to ktoś mądry mi kiedyś powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisieckim 20.03.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tak ? Dajcie dowody tego, że działacie poza forum i coś się dzieje w waszych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cisza więc wszystkiego najlepszego Paniom. Jak najmniej problemów. Serdecznie dziękuję za życzenia:) Wszystkiego dobrego również dla Panów z forum! I oczywiście rozwiązania sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Nikt wam nic nie napisze.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 a co z osobami które pisaly jako pierwsze na forum? Wycofały się, czy juz poszły siedzieć ' ZA DARMO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Bo nic nie robiecie. leniuchy jesteście i tyle! Za darmo to byście brali, ale domagac się o swoje to juz sie boicie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tak beti,tak sobie myśl to będzie ci lżej....na prawdę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisieckim 20.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Nikt wam nic nie napisze.. Pozdrawiam to po co jest te całe forum skoro tak? Jesli mowisz, że macie ze sobą inny kontakt to usuńcie wątek i nie zaśmiecajcie internetu, bo to jest śmieszne co tu się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tak beti,tak sobie myśl to będzie ci lżej....na prawdę Pozdrawiam NO ja bynajmiej mysle, ale kasia68 chyba nie skoro bierze wszystko' co darmo' a teraz pisze co to ona nie zrobiła! bla bla bla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts