lisieckim 20.03.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 ha ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 20.03.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 to po co jest te całe forum skoro tak? Jesli mowisz, że macie ze sobą inny kontakt to usuńcie wątek i nie zaśmiecajcie internetu, bo to jest śmieszne co tu się dzieje Ty to nazywasz forum? Dla mnie to jest błędne koło, gdzie ludzie wzieli pakiecik' za darmo' a teraz nie wiedzą jak się z tego wygrzebać i kręcą a moze pozew, a może telewizja. A o prasie nikt nie pisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisieckim 20.03.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Fakt forum to może było teraz jest użalanie się, a myślenie ludzie nie boli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiki2014 20.03.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 kasia68 nie daj się sprowokować ci co się z nas śmieją iżyczą nam "powodzenia" to mogą być ludzie podstawieni z tej firmy expol nic nie pisz bo oni mogą chciec sie dowiedzieć co dalej z tym procederem i oszukaństwem przez nich robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 20.03.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) beti8822 i kisieckim darujcie sobie takie tanie teksty i przestańcie zasmiecać forum, prawie całą 9 stronę swoim gównem zasypaliście, nie dotyczy was sprawa to nic wam do tego, jak chcecie się pośmiać to umówcie się z >>Zgłoszono żądanie usunięcia danych osobowych<< na piwko w płońskim parku, tylko uważajcie na straż miejską (w przypadku płońska sraż gminną) by jakiegoś mandaciku za picie w miejscu publicznym nie zarobić, chcociaż >>Zgłoszono żądanie usunięcia danych osobowych<< tyle kasy złoił więc na mandat pewnie go stać Edytowane 14 Października 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 20.03.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) beti8822 i kisieckim, co do spraw w sądzie to spytajcie się >>Zgłoszono żądanie usunięcia danych osobowych<< ile spraw złożył do płońskiego sądu, możecie też się spytać ile z tych spraw nie odbędzie się w płońsku tak jak chciał >>Zgłoszono żądanie usunięcia danych osobowych<< tylko zostało skierowanych do sądów miejscowo właściwych dla pozwanych, możecie się go spytać jak na te piwko się wybierzecie jak już >>Zgłoszono żądanie usunięcia danych osobowych<< wam powie ile spraw założył w sądzie to dowiecie się ile spraw przegra na efekty troche będziecie musieli poczekać, bo sprawy w polskich sądach niestety czasowo troche trwają Edytowane 14 Października 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam,nie daje się sprowokować osobom tak też wiem że od p.Branickiego....ale mnie to bawi...właśnie czytam pismo z Sądu z Płońska i sukces to tak dla potencjalnych oszukanych....walczcie a przede wszystkim w sprzeciwie wnioskujcie do Sądu o przeniesienie sprawy do Sądu wlaściwego dla waszego miejsca zamieszkania. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Z tego co wiem to p.Branicki i jego świta będzie musiała jeżdzić po całej Polsce do Sądów właściwych dla pozwanych...współczuję K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 20.03.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Napisał lisieckim "to po co jest te całe forum skoro tak? Jesli mowisz, że macie ze sobą inny kontakt to usuńcie wątek i nie zaśmiecajcie internetu, bo to jest śmieszne co tu się dzieje" Odpowiedź: beti8822 i kisieckim to forum jest po to by ostrzec innych przez cwaniakami z expolu oraz po to by osoby poszkodowane nawiązały kontakt z innymi poszkodowanymi, wydaje mi się to oczywiste, ale widać inteligencją nie grzeszycie skoro było trzeba wam to napisać, jak dalej nie kumacie to mogę wam to narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia68 20.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 aron1982 chciałam to napisać ale głupiemu trzeba ustąpić a dyskusje z pachołkami Expolu pozostawić na rozprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajaks 20.03.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Szanowni Państwo,proszę nie zwracać uwagi na wpisy trolli. Osoby, które weszły w spór sadowym z Expolem wiedzą jakim torem ida sprawy i odbywa się to poza forum. Inni poszkodowani mają adres do kontaktu. Tyle w temacie. I na koniec zacytuję przedmówcę "proszę nie zaśmiecać internetu" ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 21.03.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ale Wam się gębki wyrobiły he he. Sami nie wiecie chyba o kogo i jaką firme Wam chodzi, bo nazwisk na B pada mnóstwo, nazw firm też. Więc chcecie kogoś ostrzeć, ale nie wiecie przed czym tak na prawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 21.03.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Szanowni Państwo, proszę nie zwracać uwagi na wpisy trolli. Osoby, które weszły w spór sadowym z Expolem wiedzą jakim torem ida sprawy i odbywa się to poza forum. Inni poszkodowani mają adres do kontaktu. Tyle w temacie. I na koniec zacytuję przedmówcę "proszę nie zaśmiecać internetu" ;> Skoro wiedzą, to po co piszecie na forum? i to wy zaśmiecacie forum swoim głupim, żałosnym gadaniem. Teraz zobaczycie ile was kosztuje za darmo, może w końcu szerzej otworzą się Wam gałki oczne, chociaż ... może i nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti8822 21.03.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Napisał lisieckim "to po co jest te całe forum skoro tak? Jesli mowisz, że macie ze sobą inny kontakt to usuńcie wątek i nie zaśmiecajcie internetu, bo to jest śmieszne co tu się dzieje" Odpowiedź: beti8822 i kisieckim to forum jest po to by ostrzec innych przez cwaniakami z expolu oraz po to by osoby poszkodowane nawiązały kontakt z innymi poszkodowanymi, wydaje mi się to oczywiste, ale widać inteligencją nie grzeszycie skoro było trzeba wam to napisać, jak dalej nie kumacie to mogę wam to narysować Ale czy na forum napisał ktoś, kto miał ochotę nawiązac wspolprawce z ktoras z wpomianych firm? Nie! Piszą tylko Ci co juz ozstali oszukani! A wy matołki dlaczego forum nie czytaliście, tylko daliście się wciągnąc?? Mozg wam nie zadziałał? To teraz płacić za gapowe!:bas Bardzo proszę możesz mi to rozrysować... a inteligentni to chyba Ty nie jesteś, bo dostałaś coś za darmo, a teraz po sądach będziesz się ciągała! Fajnie mieć urozmaicone zycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adas11 21.03.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witajcie, polecacie jakieś dobre biuro nieruchomości? Zalezy mi na niskiej prowizji.Będę wdzięczny za jakiekolwiek propozycje. Dziękuję i pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koko777 21.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie wiem czy expol zdaje sobie sprawe ze jak wygra chociaz jedna osoba w sądzie i gdy uokik rownież osądzi wine expolu, to takze ludzie ktorzy juz zapłacili, beda żądać zwrotu pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merekkocz 21.03.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Chętnie ci rozrysuje twoją arogancje i chamstwo.Nudzisz się to idź wytrzepać dywany. Bo pisać bzdety przed godz 8.00 to chyba normalny nikt nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiki2014 22.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 kasia68 podaj to orzecznictwo sądowe przyda mi się w sądzie aby tym matołkom z expolu krwi napsuc a sumie to oni nie mają krwi bo nie liczą się z nikim tylko na kasie im zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 22.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 beti8822 widać nie tylko z inteligencją masz problem ale też ze wzrokiem, jakbyś dobrze widziała to byś wiedziała że pada głównie jedna nazwa firmy i jedno nazwisko, więc polecam wizytę u okulisty, jak w płońsku nie ma dobrego specjalisty to do warszawy nie jest daleko, chyba że to nie problemy ze wzrokiem, może ty poprostu masz problemy z czytaniem, jak się składa literki to czasami to samo słowo wydaje się inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 22.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) beti8822 jeszcze jedno, jakbyś umiała czytać to byś wiedziała, że zawsze piszę w formie męskiej, więc jestem on nie ona, a to oznacza że powinnaś napisać dostał a nie dostała itp. Edytowane 22 Marca 2014 przez aron1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts