aron1982 05.06.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Porażka expolu na własnym terenie. Rozmawiałem telefonicznie z osobą z Warszawy, która jest już po sprawie. Sąd w Płońsku wydał wyrok niekorzystny dla expolu. Wyrok jeszcze musi się uprawomocnić. Jak będę posiadał scan uzasadnienia (po uprawomocnieniu) to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiki2014 05.06.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 aron1982 dzięki za pozytywną wiadomość czyli jakieś światełko w tunelu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajaks 05.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Porażka expolu na własnym terenie. Rozmawiałem telefonicznie z osobą z Warszawy, która jest już po sprawie. Sąd w Płońsku wydał wyrok niekorzystny dla expolu. Wyrok jeszcze musi się uprawomocnić. Jak będę posiadał scan uzasadnienia (po uprawomocnieniu) to dam znać. Nawet jeśli Expol odwoła sie od wyroku, to i tak jest to good news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka66 05.06.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Porażka expolu na własnym terenie. Rozmawiałem telefonicznie z osobą z Warszawy, która jest już po sprawie. Sąd w Płońsku wydał wyrok niekorzystny dla expolu. Wyrok jeszcze musi się uprawomocnić. Jak będę posiadał scan uzasadnienia (po uprawomocnieniu) to dam znać. Brawo!!!!Proszę o więcej takich informacji!!!! Jest Pan Posłańcem Dobrych Wieści. Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda2014 05.06.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Porażka expolu na własnym terenie. Rozmawiałem telefonicznie z osobą z Warszawy, która jest już po sprawie. Sąd w Płońsku wydał wyrok niekorzystny dla expolu. Wyrok jeszcze musi się uprawomocnić. Jak będę posiadał scan uzasadnienia (po uprawomocnieniu) to dam znać. Doskonała wiadomość widać światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna2 05.06.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Doskonała wiadomość widać światełko w tunelu Wiadomość od aron1982 to najlepsza wiadomość dnia!!! To znaczy, że nie wszyscy w naszym kraju są aż tak durni, jak pecia1 myślała. Mam nadzieję, a nadzieja umiera ostatnia, że spotka ich kara i będą musieli zwrócić nieuczciwie pozyskane od ludzi pieniądze. Pozyskane, bo chyba nie można w tym przypadku użyć określenia zarobione. Czekam niecierpliwie , podobnie jak wszyscy inni-oszukani na skan tego dokumentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 06.06.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 oszukana9 podajesz maila [email protected]. Zakładam, że to Ty pisałaś do mnie z tego maila. W mailu tym była propozycja skierowania sprawy do kancelarii Radcy Prawnego R.S. z Warszawy. Niby tworzy on jakiś pozew zbiorowy. Podzielę się moimi spostrzeżeniami na jego temat. Już około rok temu dostałem do niego kontakt: mail i telefon. Wysłałem kilka maili, na żaden nie odpowiedział. Kilkakrotnie próbowałem się z nim skontaktować telefonicznie. Ciężko się do niego dodzwonić. Jak już odebrał telefon to twierdził, że nie ma czasu i umawiał się na termin w którym oddzwoni. Oddzwaniał tak samo jak odpisywał na maile. Później już nie odbierał ode mnie telefonu. Sprawę podobno prowadzi od ponad roku. Od ludzi, którzy nawiązali z nim współprace dowiedziałem się, że w tym czasie ten Radca nie poczynił zbyt wiele kroków w ich sprawie. To moje spostrzeżenia, a decyzja czy chcecie z nim współpracować należny do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron1982 06.06.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Na tym forum możecie do mnie pisać na maila: [email protected]Posługuje się nim od samego początku.Nie pomylcie go z mailem, który podaje oszukana9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna2 09.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Na tym forum możecie do mnie pisać na maila: [email protected] Posługuje się nim od samego początku. Nie pomylcie go z mailem, który podaje oszukana9. Taka cisza na forum. Czyżby nie było nowych oszukanych? Ja dostałam ponowne wezwanie do zapłaty z groźbą, że jeśli nie zapłacę, to naliczą mi odsetki, wpiszą do KRD, wytoczą proces i kto wie , co tam jeszcze planują ze mną zrobić. Ja też nie śpię lecz działam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiki2014 09.06.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 wydaje mi sięże firma zmieniła nazwę znowu i oszukani nie mogą do nas dotrzeć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecia1 09.06.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Doskonała wiadomość widać światełko w tunelu w końcu od roku pisania na forum jakieś dobre wiadomosci;) wierze ze wam się uda...WKOŃCU:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecia1 10.06.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ale mnie przestraszyłaś , już biegnę płacić ! W końcu coś madrego napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merekkocz 10.06.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Przestań ty pisać mądrości na tym forum i zaśmiecać go swoimi mądrościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecia1 11.06.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Przestań ty pisać mądrości na tym forum i zaśmiecać go swoimi mądrościami. Nie czytaj jeśli Ci to przeszkadza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamczyk1 11.06.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, mam kilka pytań.Czy jeżeli na stronie ale-gratka zgłosiłem ofertę to jest to równoznaczne z podpisaniem umowy ?Czy przyjdzie teraz jakaś umowa w formie papierowej ?Przez przypadek zgłosiłem wczoraj swoja nieruchomość i cos nie pasowało więc poszukałem trochę w necie i trafiłem na ten temat. Co teraz zrobic ? cos mam wypowiadać ? Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka66 11.06.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, mam kilka pytań. Czy jeżeli na stronie ale-gratka zgłosiłem ofertę to jest to równoznaczne z podpisaniem umowy ? Czy przyjdzie teraz jakaś umowa w formie papierowej ? Przez przypadek zgłosiłem wczoraj swoja nieruchomość i cos nie pasowało więc poszukałem trochę w necie i trafiłem na ten temat. Co teraz zrobic ? cos mam wypowiadać ? Dziękuję za pomoc W ciągu 10 dni może Pan wypowiedzieć umowę bez potrzeby tłumaczenia się (art. 6 "Ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny") Umowę proszę wypowiedzieć pisemnie i mailowo (tak na wszelki wypadek, bo ta firma nie stosuje powszechnie przyjętych standardów). Pozdrawiam nutka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna2 12.06.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 W ciągu 10 dni może Pan wypowiedzieć umowę bez potrzeby tłumaczenia się (art. 6 "Ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny") Umowę proszę wypowiedzieć pisemnie i mailowo (tak na wszelki wypadek, bo ta firma nie stosuje powszechnie przyjętych standardów). Pozdrawiam nutka66 Witam, ja otrzymałam ponownie groźbę umieszczenia mnie na KRD. Chyba muszę przygotować się na spotkanie z nimi w sądzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiki2014 12.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ja dostałam dwie faktury pro forma na kwoty 490 zł każda i po paru upomnieniach i straszeniem KRD oddałam sprawę do rzecznika praw konsumentów i on wystosował pismo do firmy EXPOL i na tym narazie sprawa ucichła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna2 12.06.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ja dostałam dwie faktury pro forma na kwoty 490 zł każda i po paru upomnieniach i straszeniem KRD oddałam sprawę do rzecznika praw konsumentów i on wystosował pismo do firmy EXPOL i na tym narazie sprawa ucichła Czy mogłabyś dać mi namiar. Jutro jestem umówiona z adwokatem w tej sprawie, chcę się przygotować, tak na wszelki wypadek. Chętnie napiszę o tym także do rzecznika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna2 12.06.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ja dostałam dwie faktury pro forma na kwoty 490 zł każda i po paru upomnieniach i straszeniem KRD oddałam sprawę do rzecznika praw konsumentów i on wystosował pismo do firmy EXPOL i na tym narazie sprawa ucichła Pomyślałam, że byłoby dobrze, gdyby moja sprawa trafiła do tej samej osoby, zaoszczędziłoby to czasu na działanie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts