Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oferty-online.com Płońsk opinia

mnowak355

Recommended Posts

zebrałam wszystkie dowody przeciw faktury pisma które mailem do mnie pisali nawet te z wpisem do KRD i wszystkie te które ja pisałam wypowiedzenia rzekomych umów i rzecznik już sam wiedzial co i jak i nawet do tego stopnia ze jesli przyjdzie mi jakis nakaz do zapłaty to on bedzie mnie w sadzie reprezentował

• Odpowiedzi 504
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zebrałam wszystkie dowody przeciw faktury pisma które mailem do mnie pisali nawet te z wpisem do KRD i wszystkie te które ja pisałam wypowiedzenia rzekomych umów i rzecznik już sam wiedzial co i jak i nawet do tego stopnia ze jesli przyjdzie mi jakis nakaz do zapłaty to on bedzie mnie w sadzie reprezentował

Ok. to super wiadomość. Pisałaś do UOKiK czy do Rzecznika w Twoim mieście?

To dla mnie ważne. Dzisiaj kontaktowałam się tel. z moim prawnikiem i on mnie pocieszył, że Expol jest przegrany ( Ustawa z 2000r.....)

Pozdrawiam.

Właśnie tez dostałam fakturę od ale-gratka EXPOL,w styczniu cos tam przeglądałam na tym portalu, a wcześniej dzwoniła to mnie pani z ich ofertą ,no i sprawdziłam nie do końca wypełniłam formularz byłam przekonana, że nie został zaakceptowany gdyż nie dostałam żadnego potwierdzenia.Zignorowałam to i bylam przekonana ,że żadnego ogłoszenia nie dodałam.a tu po tylu miesiącach niespodzianka.....faktura jak co i dlaczego???

Mam zamiar to zgłosić do Rzecznika Praw konsumentów.Widzę że już sporo osób tam pisało...czy są jakieś efekty.

Właśnie tez dostałam fakturę od ale-gratka EXPOL,w styczniu cos tam przeglądałam na tym portalu, a wcześniej dzwoniła to mnie pani z ich ofertą ,no i sprawdziłam nie do końca wypełniłam formularz byłam przekonana, że nie został zaakceptowany gdyż nie dostałam żadnego potwierdzenia.Zignorowałam to i bylam przekonana ,że żadnego ogłoszenia nie dodałam.a tu po tylu miesiącach niespodzianka.....faktura jak co i dlaczego???

Mam zamiar to zgłosić do Rzecznika Praw konsumentów.Widzę że już sporo osób tam pisało...czy są jakieś efekty.

Rozumiem, że Twój nick opisuje Twoją osobowość? Bo niby cos tam przeglądałaś, coś wpisałaś i myślałaś, że to dla jaj? Internet to nie zabawka, a juz napewno nie dla dorosłych.Dziwna oj dziwna sytuacja:)

Czy muszę wypowiedzieć tą rzekomą umowę?

Stop. Nie śpieszyłabym się z wypowiedzeniem, jeśli twierdzisz, że do zawarcia umowy w ogóle nie doszło (nie wypełniony do końca formularz, brak potwierdzenia itd.). Radze na poczatek kontakt z rzecznikiem praw konsumentów i on podpowie co dalej robić.

Ja jestem "ze starego rozdania". Miałam z Expol popisana "normalną". Nie wiem do końca jak działa ta ale-gratka np. czy przesyłaja link potwierdzajacy we który należy klinkąć (co jest tożsame z zawarciem umowy) - czy też nie i jak jest to opisane (czy nie wprowadza w błąd). Natomiast to czego jestem pewna to, ze Expol wysyła faktury a automatu wszystkim osobom, które w formularzu podadzą swoje dane - zawsze ktoś się trafi kto przestraszy sie sądu czy KRD i im zapłaci - w końcu z tego zyją

A tak przy okazji - dodzwonilam sie do swojego sądu. Akta mojej sprawy trafiły do nich już jakiś czas temu, ale sędzia nie ustalił jeszcze terminu rozprawy, Czekamy dalej.

Jutro mam rozprawe. Napisze jaki będzie rezultat. Mam nadzieję, że to będą dobre wieści. Dobre oczywiście dla poszkodowanych (w tym dla mnie), a nie dla expolu.

Czas na decydującą bitwę. Ku chwale Ojczyzny.

Pokal, tak na marginesie, to strasznie drogie paliwo macie w Szczecinie.

Mocno trzymam kciuki ! :)