troopers 07.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, bardzo proszę pomóżcie rozmieścić i przede wszystkim dobrać ilość oświetlenia do pokoju dziennego w którym także będzie stolik z 4 krzesłami. Nad stołem 90x90 mam kupioną lampę z ikea maskros bardzo mi się podoba więc zawiśnie nad stołem, ale pozostaje jakby dalsza część pokoju, i tu mój problem bo nie wiem jak właśnie rozmieścić oświetlenie , i ile jego ? Oprawy massive hiro. Tylko pytanie które jak radzicie? Zastosować listwę z 2 głowicami 3 głowicami ? czy trochę bardziej w stronę środka i dać 4 głowicami? a może 4 pojedyncze ? Pokój mniej więcej przedstawia się tak:http://img198.imageshack.us/img198/9747/oswietleniel.jpg Proszę pomóżcie bo w środę kucie usfitu na nowe przewody . Z góry dziękuje za pomoc.pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2013 przez troopers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 09.01.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A muszą być te reflektory? One dają dziwny efekt, część pokoju jest niedoświetlona. Nie lepiej dwie lapy w dwóch częsciach pokoju i ewentualnie coś stojącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts