anla 26.01.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Czasem pozwalam sobie na takie myślenie, że musiało tak się stać, ponieważ jak do tej pory to czułam się w życiu taka uciśniona, uzależniona, stłamszona. Niby brnęłam do przodu , ale z takim trudem i ogromnym wysiłkiem. Tak naprawdę to czułam , że robię jeden krok w przód , a potem trzy kroki w tył. Mimo tych wszystkich problemów, poczułam ulgę kiedy były partner sobie poszedł, bo jak można żyć w świecie iluzji i abstrakcji. Teraz mam więcej siły niz kiedy wydawało się że mam oparcie. I uczę się jak żyć zgodnie ze swoimi potrzebami, jak piszesz HSB. Do tej pory ja byłam na samym końcu kolejki...ale przesunęłam się chyba o kilka miejsc do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Teraz mam więcej siły niz kiedy wydawało się że mam oparcie. Do tej pory ja byłam na samym końcu kolejki...ale przesunęłam się chyba o kilka miejsc do przodu . To bardzo dobrze, że tak jest i że to dostrzegasz. Mocno trzymam kciuki za pozytywne i korzystne dla Ciebie i Twoich dzieciaczków prawne rozwiązanie problemów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Widać pozytywne myślenie bardzo bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 26.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 :hug:o jak się fajnie czyta takie optymistyczne posty,czas leczy rany,daj czas czasowi i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 08.02.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Idzie wiosna pomalutku, na parapecie mam już rzeżuchę, szczypior i pietruszkę...ale srednio mnie to cieszy, bo w przyszłym tygodniu mam dwie sprawy w sądzie, które założył mi były... Jakoś ten czas na leczenie się oddala... Dlatego postanowiłam wziąść się ostro za pewne sprawy, niech się dzieje co chce (tzn. mam nadzieję, że dobrze dla mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 13.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Trzymaj się i nie poddawaj,bądz dzielna :yes:skrobnij troszkę,czy sprawy poszły po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 14.02.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jutro mam sprawę w sądzie o ustalenie kontaktów (załozył on). Kontakty ma ustalone, więc nie wiem o co mu chodzi. Kilka dni temu miałam sprawę o utrudnianie kontaktów inawet śedzia była chyba w szoku , bo to też on założyl sprawę a nie umiał odpowiedziec w jakie dni przypadały te kontakty... Wyszły na jaw wszystkie jego kłamstwa... Aż mnie mdliło, bo jeszcze bardziej uświadomiłam sobie, że ja chyba ograniczona jestem skoro dałam się tak załatwić komus takiemu... Moja koleżanka, która ma super nosa do ludzi i po krótkiej znajomości trafia z diagnozą "kto to jest" , na moje pytanie - co myslała o moim byłym jak go poznała, dość długo się zastanawiała. Po czym powiedziała, że nie wie...że ...uśpił ją... W jego przypadku straciła tego "nosa", nie poddała konfrontacji tego na kogo się kreował z jego rzeczywistymi wyczynami... I nie rozumie sama dlaczego... Czeka mnie trudny czas. Dobrze, że chociaz zbliża się wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.02.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 J.... i nawet śedzia była chyba w szoku , bo to też on założyl sprawę a nie umiał odpowiedziec w jakie dni przypadały te kontakty... Wyszły na jaw wszystkie jego kłamstwa... Czeka mnie trudny czas. Dobrze, że chociaz zbliża się wiosna No i dobrze, że to w sądzie wylazło, to daje prawdziwy obraz tego osobnika. Mocno trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.02.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Również mocno trzymam kciuki !! Pamiętaj że jesteś silna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 anla teraz tak będzie,głupota nie zna granic,będzie Cię podawał do sądu o wszystko,a będzie kłamał i wymyślał na każdym kroku będzie robił z siebie idiotę w sądzie,ale nie popuści a Ty dziewczyno ja Cię proszę,nie wkurzaj się,nie denerwuj i chodz z podniesioną głową,on tylko czeka żebyś krzyczała,płakała,będzie barana cieszyło że jesteś słaba,a Ty pokaż mu że masz go gdzieś :cool:walcz o swoje i dzieci,a wszystko się ułoży po Twojej myśli,piszę chaotycznie,ale wiesz o co chodzi trzymaj się i rób wszystko żeby Tobie było dobrze i Twoim dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 znajdź se nowego -bogatego,bez dzieci ...tak co by mioł 75 netto (wiosenek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 acha...mam nadzieję ,że pomogłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 14.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 po jaka cholerę młodej kobiecie taki piernik??? selimm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 są takie co lubią i nie pyta ich nikt po co bo każdy wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 14.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 są takie co lubią i nie pyta ich nikt po co bo każdy wie yhy..być może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 17.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) znajdź se nowego -bogatego,bez dzieci ...tak co by mioł 75 netto (wiosenek) Haha, dzięki, ale postoję Kiedys usłyszałam, że ja to czekam na księcia na białym koniu,,, no to wzięlam patałacha... i mam teraz No to teraz chcę KSIĘCIUNIA !!! ...selimm ...75-letni Księciu to chyba może być nie to , Chałupę wystawiłam do sprzedania juz dawno, może zdążę... Rozmawiałam z prawnikiem. każe złożyć wniosek o upadłość... Może uda mi się zacząć wszystko od nowa i od zera... i facetem takim jakiego chcę. Półsrodków i prowizorki mam juz dość... Księciunie!!! jest jaki chętny? Edytowane 17 Marca 2013 przez anla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 grunt że Ciebie Aniu poczucie humoru nie opuszcza ...... a to już połowa sukcesu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 17.03.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Nie no Selimm ...nie denerwuj mnie nawet... Ja to jeszcze młoda zdrowa babka jestem Ale jest to też wyjście... tylko ze jesli uzna się, że jedyne lub najlepsze to pewnie tak bedzie. A ja nawet nie zakladam takiego. Nawet nie myślę o bogatym, bezdzietnym i ...młodym. Taki przy pierwszej kłótni pewnie wypomniałby mi, co mu zawdzięczam. Szukam innych rozwiazań... . Chociaż podziwiam takie kobitki, bo starszemu panu tez się coś należy. Więc jak układ im pasuje to oki . Ja jestem może głupia i naiwna, ale wierzę, że Księciu gdziesz zmierza ku mnie . A jak nie ...to kij mu w ...oko . Edytowane 17 Marca 2013 przez anla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 18.03.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 grunt że Ciebie Aniu poczucie humoru nie opuszcza ...... a to już połowa sukcesu .. Hm... bo chyba tylko posmiać się z tego można. Prawdopodobnie obśmianie trudnego tematu wywołuje zmianę jego wibracji na pozytywne, które zaczynają stawiać sprawę w korzystnej sytuacji ... tak jest napisane w mądrych księgach... Mam wrodzony optymizm, więc jakoś ciągnę sobie... Nie wiem tylko na jak długo mi tego poczucia humoru starczy... Ale idzie wiosna i aż serce rośnie . Wam pewnie też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201303/1363554214_by_ostatnia17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts