Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPRZEDAM Projekt roku 2012 AFRODYTA parterowy garaż 139,5m2 kompletny wygrana w konku

Recommended Posts

Witam mam do sprzedania projekt domu Afrodyta.Projekt ten jest zwycięscą w konkursie Projekt Roku 2012 . http://wybierzprojektroku.pl/informacje/3-edycja-konkursu.html

W związku z tym że zostałam zwycięzcą konkursu a projekt ten nie jest mi potrzebny wystawiam go na sprzedaż.Projekt moge wysłać pocztą lub do odbioru w Zamościu woj lubelskie,tel.504-528-274 do godziny 19.Cena 2000 do uzgodnienia.

Sprzedaję wszystko co otrzymałam od pracowni Dobredomy z oryginalnymi czerwonymi pieczęciami co jest potrzebne do budowy domu czyli:

1.cztery egzemplarze projektu architektoniczno-budowlanego

2.jeden egzemplarz materiałów pomocniczych

3.Uprawnienia projektantów

4.zaświadczenia przynależności do izb.

Materiały pomocnicze

1.zestawienie elementów konstrukcyjnych więźby dachowej

2.zestawienie stali zbrojeniowej

3.rysunki wykonawcze elementów żelbetowych

4.zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego

5.pakiet energetyczny

6.dodatki od producentów(tzw karty produktowe).

faktura proforma na kwotę 1 zł.

[ATTACH=CONFIG]159062[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]159063[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]159064[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]159065[/ATTACH]

Opis: Elegancki i komfortowy, jednorodzinny dom parterowy Afrodyta to ciekawa propozycja dla osób ceniących wygodny tryb życia. Projekt domu Afrodyta zaprojektowany został z myślą o 4-5-osobowej rodzinie. W części dziennej zlokalizowano otwartą kuchnię połączoną z pokojem dziennym poprzez jadalnię. Sypialnie z ogólnodostępną łazienką i garderobą zaprojektowano w odizolowanej części nocnej. Dodatkowo sypialnia rodziców posiada własną garderobę i łazienkę. W strefie wejściowej znajduje się pomieszczenie gospodarcze i dwustanowiskowy garaż. Dostępna wersja projektu z poddaszem użytkowym - Artemida. lub podobne projekty Atena,Astra,Afrodyta,Alma.

Konstrukcja: Ściany zewnętrzne z betonu komórkowego posadowione na betonowych fundamentach. Ściany wewnętrzne z bloczków wapienno-piaskowych. Strop drewniany.

Wykończenie: Elewacje pokryte tynkiem strukturalnym. Pokrycie dachu - dachówka ceramiczna lub cementowa.

Link do pracowni DOBREDOMY gdzie można uzyskać więcej informacji http://www.dobredomy.pl/projekt/afrodyta#

Dom można również obejrzeć w obrocie 3D http://www.dobredomy.pl/pokaz-obrot/afrodyta/a1

[ATTACH=CONFIG]159062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159063[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159064[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]159065[/ATTACH]

Edytowane przez zbig94
cena