borusek 08.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Czytam forum dorywczo dość długo, ale przyszedł ten czas, że postanowiłem się zarejestrować i brać czynny udziałem w życiu forumowym. Czasem będę zapewne potrzebował coś zapytać podpytać, ale jak sam coś będę wiedział chętnie wiedzą się podzielę. Domu co prawda nie budowałem, a kupiłem już w zaawansowanym stanie więc raczej się uczę tematów budowlanych bo co rusz jakieś problemy napotykam, a dokończyć jednak trzeba samemu. Niby mam politechniczne wykształcenie, ale bardzo odległe od budownictwa. Branża elektroniczna, technologia ciała stałego. Pasja to chyba już teraz mój domek poza tym wędkarstwo i fotografia która od jakiś 10 lat jest też moim zawodem. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez borusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts