ayran2 08.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 witam. we wszystkich dostępnych w necie poradnikach jest mowa o odkręceniu nakrętki dociskającej mieszacz do gniazda w korpusie, u mnie nie ma jednak żadnej nakrętki. jest to bateria kludi łazienkowa- zdjąłem rączkę , kopułkę ,odkręciłem od dołu wężyki i głowica dalej nie wychodzi. czy coś ją jeszcze trzyma ? czy trzeba na siłę? może to kamień ją zablokował? jak ją wyjąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 09.01.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ....głowica dalej nie wychodzi. czy coś ją jeszcze trzyma ? ...] Trzyma ją nakrętka dociskająca mieszacz do gniazda w korpusie To jasnoszare plastikowe z wystającym rantem w kształcie kwadratu z zaokrąglonymi rogami powinno się dać wykręcić z korpusu baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts