rosomakx4 10.01.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Panowie W niedługim czasie muszę wybrać wkład, ma być narożny, wodny, drzwi otwierane w góre, dobry jesli nie bardzo dobry i ... nie Lechma Jakie są plusy minusy obu, z jakimi sterownikami działają ? wydaje mi się że Spartherm w lini linear 4s łasniejszy ale dodatkowo trzeba dokupić siakiś doprowadzenie powietrza z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 10.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Myślę, że jak dobrze się potargujesz to tego SVSa do Spartherma dostaniesz w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 10.01.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Myślę, że jak dobrze się potargujesz to tego SVSa do Spartherma dostaniesz w gratisie Jeszcze specjalnie nie biegałem za cenami, wstępnie mam cene na Spartherma, czekam na reszte No i musze się pofatygować do ForestNatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 12.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Jeszcze specjalnie nie biegałem za cenami, wstępnie mam cene na Spartherma, czekam na reszte No i musze się pofatygować do ForestNatura A możesz napisać jaką masz cenę, jeśli to nie tajemnica. Może być na priva. Też mi chodzi po głowie coś takiego ze Spartherma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts