domanki 08.03.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 I tak zrobię.Zaraz jadę do miejscowego wykonawcy i zapytam za ile mi to wymienią. I tę kwotę plus cenę blatu i transportu potrącę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 09.03.2013 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 nie odpisał. Właśnie wróciłam do starego domu, położyłam trzecią warstwę oleju. Uffff.Sprzęty mam niepodpięte. Mieli podpiąć, nie podpięli. pfff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.03.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a dzisiaj pracują czy tylko pn-pt? bo mogłabyś postać nad nimi i pokrzyczeć , takie mam wrażenie że to moja ekipa u Ciebie robi, normalnie dejavu mnie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 09.03.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 bo może to jest Twoja ekipa... Koleś do mnie zadzwonił jak byłam w wawie, że zaworków nie ma i nie zamontuje zlewu, to proszę żeby kupił bo ja nie mam jak - powiedział, że nie kupi... Nom Za to pan elektryk miał podpiąć ale chyba się nie dogadaliśmy dokładnie bo nie podpiął. Umywalkę zrypali, nie tyle umywalkę co szafkę, bo tak pan zrobil szuflady, że nie da się jej zamontować na brzegu tylko pod ścianą, a do kranu pod ścianą to moje dziecko w życiu nie sięgnie. No grrrrrrrrrrrrrr... I tych rzeczy do poprawy jest cały szereg- pomijając ten blat ze zlewem. A to drążka brakuje, a to lakier na drzwiczkach kuchennych zdarty, a to okleina uszkodzona, a to płytki wystają spod szafek bo pan się rypnął... No mam dość... zaczynam dzwonić i prosić żeby mi to zrobili, wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 09.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 nie proś, żądaj! I nie płać, dopóki nie będzie skończone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 09.03.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 żądam żądam i nawet jestem dość stanowcza... Przeprowadziłyśmy się prawie, rzeczy znaczna część już tam jest, meble pojechały, ale dziś śpimy tu bo tu mamy internet No i tam jeszcze olej dosycha. Kuchnia zamontowana, ale zlew i zmywarka nie, dopiero w pn, parapety w poniedziałek, ogrzewanie w łazience w poniedziałek. Do kolesia zadzwoniłam rano i powiedział, że naprawi w czwartek, ale chce żebym podzieliła z nim koszt blatu i mu za dojazd zapłaciła - hahahahaha, zdurniał... Jak przyjedzie to muszę jakąś obstawę sobie załatwić, bo może być różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 09.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 No to czekam na relację z pierwszej nocy na nowym mieszkaniu Zmieniałam już w życiu parę razy miejsce zamieszkania, ale przeprowadzić się gdzieś i już zostać - to jest zawsze przeżycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 12.03.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No to czekam na relację z pierwszej nocy na nowym mieszkaniu Zmieniałam już w życiu parę razy miejsce zamieszkania, ale przeprowadzić się gdzieś i już zostać - to jest zawsze przeżycie... donoszę uprzejmie, że pierwsza noc za nami. Jest fajnie w mieszkaniu, z całą resztą dzikie problemy, począwszy od kredytu, a skończywszy na fachowcach. Póki co mam problem z zamontowaniem internetu Dziś kupiłam taki na kartę, ale jest mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jak się mieszka? chyba dobrze skoro nie widzę narzekań Ja w sprawie pralki z kuchennego wątku, może masz nie wypoziomowaną, albo nie wszystkie blokady bębna zdjęte (śruby z tyłu), albo nie wyciągnęłaś styropianu spod pralki tego od obudowy (montowałam nową pralkę w styczniu i ilośc tych wszystkich "gadżetów" zwaliła mnie z nóg) - ona nie ma prawa tak skakać przy wirowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 27.03.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 o, o -o - dziękuję!!! Jutro będzie pan od wszystkiego to go zmolestuję. Nie mówię, że to jest aż tak złe tak siedzieć co drugi dzień pod pralką 30 minut, ale wolałabym poczytać np... Mieszka mi się cudownie, jestem zachwycona moim mieszkaniem totalnie- z małym wyjątkiem. Ale ale ale -dopiero dziś koleś blat wymienił w kuchni, jutro łazienkę mają skończyć (poprawki), szkła w kuchni na ścianie brak. Dziś dopiero łóżko w sypialni złożyłam- ale jeszcze nie pomalowałam... i tak to leci o. A i jeszcze jeden Billy spoczywa w kartonie. Chociaż mam zabójczy plan jutro poddać pod Wasz osąd mój przedpokój bo to jedyne skończone- prawie- coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.03.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ej, no to nie siedź POD pralką tylko NA To czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 29.03.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 co prawda w tym roku bojkotuję wiosenne święta poniekąd i spędzamy je z koleżanką i dziećmi na lenieniu się i piciu winka- mam nadzieję - jednakże dziękuję pięknie- tak czy srak - będą miłe Po pierwsze - pralka oczywiście miała blokady- teraz chodzi jak marzenie. Po drugie zdjęcia korytarza nie mam, bo nie przywierciłam szafki, a nie przywierciłam szafki bo nie nie mam zdjęcia kabli na tej ścianie, ale cóż. Dziś już wywiercę Wesołych Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 31.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Doznajcie w te święta wyjątkowego szczęścia poczujcie miłość Boga i opiekę aniołów zrozumcie sens życia i potęgę rodziny otwórzcie serca i wpuście ptaki nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.03.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zdrowych i radosnych Świąt! http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/pisanki_nowe_zpsb56c57f0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 05.04.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 yyyyy no nie wrzuciłam wtedy, wrzucam teraz. Oczywiście nieskończone, niedomalowane, nie wiem za bardzo co upchnąć w drugim Billy - w jednym się książki bardziej reprezentacyjne nie zmieściły, a w dwóch pusto. Tzn wiem co będzie docelowo- docelowo zasłonię dolną połowę Billego czymś- myślałam o serwecie szydełkowanej - i tam będę trzymać różne pierdoły, ale póki co jest jak jest. Korytarz też niedomalowany, szafka na buty nie wisi jeszcze i tak dalej i tak dalej. No ale wieszak jest Zachwyca mnie kolor tych tulipanów- z bierdonki za 6 zł. Cudne http://imageshack.us/a/img837/2552/img9829f.jpg http://imageshack.us/a/img593/8522/img9833ca.jpg http://imageshack.us/a/img401/3488/img9836t.jpg http://imageshack.us/a/img715/9202/img9839e.jpg http://imageshack.us/a/img12/4811/img9840n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.04.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Wieszak super, o wiele bardziej mi się podoba jak ta modna tapeta w brzózki Ciekawe czy listki puści A co to za kafle szare? Lampy bardzo klimatyczne wieczorem prawda? a do drzwi mam sentyment bo miałam takie tylko w kolorze drzewnianym , a że ciemne były to i kurz był bardzo widoczny, na białych nie ma tego problemu. Tulipanki słodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 05.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Za wieszak biję pokłony!!!Impregnowałaś jakoś to drzewo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 05.04.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Lampy wielbię całą sobą, w ogóle fajnie będzie jak już skonczę... jeśli skończę Tyle roboty przede mną, najbardziej mnie wkurza pokrycie sofy. I ze stołem bym coś zrobiła. Już nawet wiem co Szara podłoga to Nowa Gala Signum. Brzoza - nie da się zaimpregnować drzewa w korze. Ona biedna nawet nie wyschła dobrze. Te drzwi pasiaste na zdjęciu to łazienkowe są, bo żeby objąć brzozę musiała do łazienki wleźć. Skrzynki nie będzie wiklinowej, póki co mam tam narzędzia. Ehhh ehhhh chciałabym już zobaczyć chociaż jedno pomieszczenie skończone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.04.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Domankowa kochana to nie te? http://allegro.pl/ikea-ektorp-pokrycie-sofy-3osobowej-rozkladanej-i3084344962.html Wnętrza bardzo fajne,jasne,przestronne,jest czym pooddychać.Gratuluj sama sobie Oj jak ja bym chciała być na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts