domanki 05.04.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 moja jest dwuosobowa rozkładana. i diuupa zostaję z moim sraczkowatym przez kota obdrapanym. Dziękuję Dooobrze mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Domanki, ja się rozejrzałam, pooglądałam, usiadłam na sraczkowatej obdrapanej sofie i pomyslałam: fajnie mi tu, podoba mi się, zostaję Po tych wszystkich atrakcjach wykończeniowych w końcu masz swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.04.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja też skorzystałam z zaproszenia do chwili odpoczynku na Twojej kanapie... mmm... miło mi tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 09.04.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 :* dzięki pocieszycielki strapionych ) Kupiłam zegarek- na pół ściany muszę go tylko przemalować i zawiśnie. Zamówiłam stoliki do sypialni, tylko lampek nie mogę kupić... tj znaleźć odpowiednio tanich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.06.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 domanki, a co tam u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 03.08.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 oeeesssuuu sorry póki co - wczoraj skończyłam łazienkę jeszcze tylko cała reszta Ale energię do ogródka pakuję póki co łazienka: micro: https://picasaweb.google.com/101804324261461566781/Sierpien2013?authkey=Gv1sRgCJGRgKyf86etBg#5907634300371862754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Faktycznie łazienka-dzidziuś Ale za to słodki bobasek. I w moim ulubionym kolorze Podoba mi się patent na wykończenie półeczki nad kibelkiem i pod umywalką. Możesz napisać jak w jaki sposób drewno jest zamontowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 03.08.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 nad kiblem przyklejone montażowym, a pod umywalką nie wiem - nie będę spekulować (bo ta łazienka miała być garderobą wg planu, ale musiałam zachachmęcić, żeby uzyskać sypialnię) Metrażowo jest większa niż blokowe, tylko skosy ma, ale w użytkowaniu jest zupełnie wygodna i w ogóle rozmiar nie przeszkadza . Z tym, że jest jednoosobowa, ale łazienka z natury jest jednoosobowa Przy umywalce za to mieścimy się z córą calkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts