Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niedziennik niebudowy niedomuanki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 207
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm to i tak daleko do południa:D

Ja mam martini i nie wiem czy je ruszać. Bo wolę półwytrawne ale wypiłam juz wczoraj...

Właśnie 1/3 dzieci już wykąpana. Drugie własnie wchodzi do wanny. Trzecie dzięki bogu toaletę ogarnia samo;) Jeszcze pół godz i jestem wolna;):)

moje dziecko wykąpane chyba śpi już nawet :)

Psa trzeba wysikać jeszcze.

Przytulać! :D Kryzys niemocowy, nie daję rady ze wszystkim co na plecy sobie wzięłam.

Tzn dzisiaj. Jutro pewnie zeżrę puszkę szpinaku jako Papaj i ogarnę rzeczywistość. Ale dziś w głowie mam listę sprawy do odhaczykowania i nie widzę możliwości zrobienia tego.

Biorę tors zatem :)

Wino nie rozwiązuje problemów oczywiście :p ale w nowym domku przygotuję specjalna szafkę na kilka butelek :D

W drugi weekend marca wyprowadzam się.

10 lat tu mieszkałam... szok. No mieszkam w zasadzie. A ja takaaa młoda jestem przecież (jaassssne)

Domanka ale co, mieszkania szkoda Ci? Miejsca czy jak?

Dużo ludzi tu pisze o takim własnie jakims dołku nostalgicznym - a ja czuję że u mnie nic takiego nie nastąpi - może nienormalna jestem albo co.

Ale to może przez to że obecne mieszkanie to mieszkanie teściowej - zamieniła się z nami na czas budowy - nigdy nie traktowałam go jak swoje.

A że ogarniesz to ja nie mam żadnych wątpliwości, phi!

To ściskam mocno i bez podtekstów - jak pisze Malka:)

Ja się wyprowadzałam po 7 latach mieszkania w pierwszym wspólnym mieszkaniu z M, szczerze powiem: zero sentymentów, zmykałam aż się za mną kurzyło , żeby się tylko kupiec nie rozmyślił :) Także klapki na oczy, przed sobą jeden cel: DOM i jazda :) Drugi tydzień marca, aaaleee fajnieeee..... czyli święta na swoim :)