dota1 10.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, fachowiec w remontowanym mieszkaniu, do którego jeszcze się nie wprowadziłam, zdecydował się założyć wszystkie nowo kupione kaloryfery, ażeby jak twierdził ściany mogły wysychać . Obiecał na nie uważać, ale dziś ku mojemu przerażeniu zobaczyłam, że wszystkie są porządnie poobijane i porysowane, nawet gdzieniegdzie widać wgniecenia. Przy jednym stoi dosunięta jego metalowa skrzynka z narzędziami - widoczne są nawet rysy zrobione przez nią. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Czy fachowiec nie powinien odpowiadać za to, ażeby nie niszczyć nowo zakupionych rzeczy do mieszkania? Edytowane 10 Stycznia 2013 przez dota1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 powinien z to beknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 10.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zdecydowanie wykonawca, trudno żeby wykonawca wykonał swoją pracę za 20 tysięcy i jednocześnie dokonał zniszczeń za 10 tysięcy "przy okazji".Dopóki jesteś przed rozliczeniem się za jego pracę to masz atuty w ręce, później będzie musztarda po obiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 11.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 oczywiście wykonawca, bo to on lub jego pracownicy dokonali zniszczeń, a w dodatku to on podjął decyzje o zainstalowaniu kaloryferów w tym czasie, gdy wiadomo było, że jeszcze jest wiele w tych miejscach do zrobienia...proste jak drut, jeśli będzie się rzucał to mu po prostu cenę strat odejmij od należnego wynagrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts