carnation 10.01.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Zachęcam do pisania komentarzy. Jestem otwarta na każdą uwagę, na konstruktywną krytykę również Edytowane 13 Stycznia 2013 przez carnation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam jako pierwsza:bye: Przeczytalam w kubulowym domku, ze gdzieś w okolicy zamierzacie budować? To super!!! Czekam na dalsze wpisy. Wstaw jakieś rzuty, albo linka do projektu... My w 2010r. też z niecierpliwością czekaliśmy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 22.01.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam Cię serdecznie Yuka My budujemy, tzn planujemy budować w Zgierzu, a Ty z której strony masz ten piękny domek? Przyznam szczerze, że obejrzałam Twoje zdjęcia, jestem pod wielkim wrażeniem wnętrz. Mam nadzieję, że i nasz dom będzie kiedyś tak piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 O, dziękuję, to miłe:yes: Dokładnie gdzie mieszkam, napiszę na priv, powiem tylko, ze domek cysiekh widzę ze swojego okna (no, teraz, jak liści na drzewach nie ma;)) Jak będziesz chciała kiedyś zobaczyć "na żywo" lub o coś podpytać, to śmialo:yes: Jeśli tylko będę mogła, to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.05.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 witam trzymam kciuki za budowę i służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Hej:bye: Widzę, że budowa ruszyła:yes: To super!!! Jakieś postępy od wjazdu pana koparkowego? Czekamy na szczegółową relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To ja też się przywitam. Fajny domek. Kibicuję budowie.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 01.06.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Yuka dodałam fotki w ramach szybkiej relacji z placu boju Drimeth witam Cię serdecznie Zachęcam do śledzenia naszych zmagań z budową, o której jeszcze do niedawna nie mieliśmy pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pięknie!!! Gratuluję ZERA, jedynego, które tak cieszy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 06.06.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Pięknie!!! Gratuluję ZERA, jedynego, które tak cieszy, prawda? To prawda ZERO cieszy bardzo, ale tylko w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 27.09.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Kochani mieszkam w takim doku nie zrobilismy drzwi dzielacych czesc dzienna od tej prywatnej i mamy straszny problem jak ktos ychodzi z lazienki glownej to go od razu widac ze stolu jadalnego ( bedziemy musieli chyba to przebudoac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 13.10.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Przepraszam, że dopiero dziś odpisuję, z tak dużym opóźnieniem... My również nie zrobiliśmy drzwi, o których piszesz. Bardzo nie chcieliśmy dzielić przestrzeni w środku, mam nadzieję, że się sprawdzi Kochani mieszkam w takim doku nie zrobilismy drzwi dzielacych czesc dzienna od tej prywatnej i mamy straszny problem jak ktos ychodzi z lazienki glownej to go od razu widac ze stolu jadalnego ( bedziemy musieli chyba to przebudoac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 14.10.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nasz super stolarz wymysli ewentualnie scianke z hartowanego szkla, ale na razie nie bedziemy tego robic, dzieci sa jescze male to nam bardzo nie przeszkasza. mysle ze im beda wieksze tym wiecej beda potrzebowac prywatnosci poza tym ze wyszedl ten dlugi korytarz no i brak tego rozdzialu stref domek super, bardzo fajnei sie mieszka, powierzchnia idealna nawet dla naszej 4ki, sprzatamy sami (hehe), rachunki za prad tez ok, bardzo ekonomiczny dom i w budowie i w utrzymaniu poza tym piekny jak nie wiem co, od poczatku budowy zajechalo z drogi ok 30 osob ) z pytaniem co to za projekt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.11.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 hej,hej co tam u Was, jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 19.11.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Aksamitko jak miło Cię gościć U nas już kończymy prace na ten rok. Mamy SSZ tzn tak nie do końca bo bez drzwi i bramy garażowej (nie chcieliśmy tracić gwarancji). Dom jest piękny, wydaje się być wygodnym, a uczucie gdy widzi się rosnące ściany własnego domu jest nie do opisania A co u Was? Planujecie budować kolejny domek? Jeżeli się zdecydujecie to pewnie znów widoki będą zapierać dech Na FM rzadko bywam (jakoś ostatnio bardzo dużo pracujemy), ale w najbliższym czasie postaram się wrzucić jakieś fotki domu Pozdrawiam hej,hej co tam u Was, jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.01.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Pięknie Wam wyszło Co do odgrodzenia sie od sąsiadów. To możecie pomyśleć, zeby np postawić plecami do ich budynków jakąś altankę lub domek na narzędzia. Przysunięty do granicy. Skoro ich budynki tak stoją, to nie powinno być problemu, żebyście też na coś takiego dostali pozwolenie. Druga opcja to obsadzić szczelnie roślinami. Najlepiej kilkoma wysokościami, z tyłu wyższe, po środku średnie, z przodu niższe. Co do gatunków, pytajcie w dziale Ogród. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 23.01.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Pięknie Wam wyszło Co do odgrodzenia sie od sąsiadów. To możecie pomyśleć, zeby np postawić plecami do ich budynków jakąś altankę lub domek na narzędzia. Przysunięty do granicy. Skoro ich budynki tak stoją, to nie powinno być problemu, żebyście też na coś takiego dostali pozwolenie. Druga opcja to obsadzić szczelnie roślinami. Najlepiej kilkoma wysokościami, z tyłu wyższe, po środku średnie, z przodu niższe. Co do gatunków, pytajcie w dziale Ogród. Pozdrawiam. A dziękuję za komplement i dobrą radę Przyznam szczerze, że już tak się przyzwyczailiśmy do tej lokalizacji, że to bliskie sąsiedztwo nam nie przeszkadza Chcielibyśmy te mury obsadzić jakimś pnączem, ale Twój pomysł rzeczywiście jest lepszy - dzięki niemu zrobi się zielono i bez prześwitów na surowy mur. No cóż, działka w mieście więc jest ciasno - nie ma co narzekać Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.02.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jeszcze jeden pomysł przyszedł mi do głowy odnośnie tych szarych betonowych ściane, które macie w granicy. Jakbyście je pomalowali np na zielono od swojej strony to od razu byłoby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 28.02.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jeszcze jeden pomysł przyszedł mi do głowy odnośnie tych szarych betonowych ściane, które macie w granicy. Jakbyście je pomalowali np na zielono od swojej strony to od razu byłoby lepiej. Posadzimy sobie jakieś pnącza na tych murach. My już tak się do nich przyzwyczailiśmy, że wcale nas to nie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atelega 23.05.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam, Jestem na etapie zbierania wycen domu Z204 jednak mam problem z wyceną więźby dachowej. Czy mógł bym prosić o podesłanie skanu lub zdjęcia rzutu więźby dachowej tego domu.[email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts