aksamitka 02.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 jak postepuje budowa? wykanczacie juz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 02.06.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam, Jestem na etapie zbierania wycen domu Z204 jednak mam problem z wyceną więźby dachowej. Czy mógł bym prosić o podesłanie skanu lub zdjęcia rzutu więźby dachowej tego domu. [email protected] Z góry dziękuję. Atelega przesłane, przepraszam, że tak późno, ale ostatnio rzadko tu zaglądam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 02.06.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 jak postepuje budowa? wykanczacie juz domek? Cześć Kochana No cóż, od ubiegłego piątku możemy się chwalić stanem deweloperskim Wykończenie rusza na przełomie czerwca z lipcem. Już teraz jestem przerażona - jakie kolory, jakie płytki, jakie dodatki????? Tyle piękności w sklepach i na co tu się zdecydować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.08.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 hej, hej moze jakies nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 06.07.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 halo,zaglądasz tu jeszcze? budujemy się niedaleko Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts