finlandia 09.03.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Drzwi z doświetlem nie będą już typowe. Tzn. same drzwi pewnie tak, ale doświetle się robi pod zamówienie i jego U zależy od powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.03.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Pamiętaj, że naświetla górne lub boczne wymagają ościeżnicy termo. Inaczej nie da się zamówić (chyba, że osobno) ale za to lepiej się to składa w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamas 28.05.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Podepnę się tu z pytaniem o drzwi Wikęd - chodzi mi jak solidne one są? Pytanie głównie chciałbym skierować do osób które mają bardzo ruchliwe psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 30.05.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Jakoś nikt nie uskarżał się do tej pory na takie problemy. Pogadaj z januszpe - może on ma jakiegoś psa, bo drzwi do bloku kupił sobie z Wikędu. Coś ostatnio nie zagląda tu ale może jak napiszesz mu PW to piknie mu na maila i się pojawi lub odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamas 30.05.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zapamiętam by napisać do niego - na razie poczekam, może się pojawi tutaj na forum sam to da znać Każda opinia mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 31.05.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 (edytowane) Swoją drogą chciałbym zobaczyć taki test jak ma zelmer w odkurzaczach, co ciągają je po całym laboratorium i obijają o wszystko. Taki życiowy test. Ustawiłbym drzwi wszystkich chętnych na taki real-test i zaczął nimi trzaskać, próbowałbym wyłamać je na siłę jak pijany człowiek wchodzący do domu. Kluczem dźgał przy wkładkach jak przy powrocie nad ranem z wesela. Jakiegoś psa można byłoby puścić do drapania jak u Tamasa. Do tego jakiegoś gówniarza ze sprayem aby zobaczyć jak myje się takie drzwi. Jakoś te testy laboratoryjne są mało życiowe . Wiecie o co mi chodzi - test jak tu gdy Bayern przegrywa (od 2:26) Edytowane 31 Maja 2014 przez theme dodałem od którego momentu filmik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamas 31.05.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Aż mi się taka akcja reklamowa przypomniała:http://vacacion.pl/20-czy-wiesz-ze/ciekawostki/251-ogromne-pienidze-na-wycignici-reki Mieli pomysł na zaprezentowanie swojego szkła i to się im naprawdę udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 04.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Na początku myslałem że wikęd to jakiś żart , dzisiaj wszedłem na ich propozycję drzwi i naprawdę cena zadowalajaca ALE CZY WARTO ???? Wikęd czy PORTA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 04.06.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nazwa przyznam z początku mało zachęcająca. Pamiętam pierwsze spotkanie z przedstawicielem Pytanie co chcesz od drzwi, bo ciężko porównać drzwi drewniane Porty ze stalówkami? Ogólnie mówiąc to dwie inne historie. I tu i tu stosunek cena-jakość bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts