Magik Cz-wa 11.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 WitamMam takie pytanie musze nadlać kilka stopni i półpiętro (tak to się chyba określa )w schodach betonowych.To półpietro o wymiarach 2m -1m musze nadlac 2cm natomiast schody od 1cm do 3 .5 -4 cm.Chciałem zastosowac wylewkę samopoziomującą (mam kilka worków) ale z jej instrukcji wynika że można ją stosować dla grubości 1 -20mm i teraz mam pytanie nic się nie stanie jak tą wylewką nadleje stopień 40mm? Jakie występują zagrożenie w takim przypadku?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.01.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zagrożenie będzie takie że po prostu popęka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 12.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 można ją stosować dla grubości 1 -20mm i teraz mam pytanie nic się nie stanie jak tą wylewką nadleje stopień 40mm? Jakie występują zagrożenie w takim przypadku?? Sprawdź u producenta czy dopuszcza "lanie na raty". Wylewasz pierwszą warstwę 2cm, czekasz podany przez producenta czas po czym wylewasz następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek.M 27.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ja zastosował bym warstwę szczepną na beton np. firmy Atlas i wyrównał bym to gotową wylewką z worka np firmy Baumit dodając włókna polipropylenowe,wylewka samopoziomująca odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Proponuję Ceresit http://www.ceresit.pl/produkty/produkty-do-wykonywania-i-napraw-posadzek/zaprawy-samopoziomujace-i-jastrychy/cn-82Dobrze namoczyć i oczyścić stopnie, grunt i zaprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts