adam_mk 16.02.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wiosna idzie!!! Kota mi pogięło...Ogon mu chcą hormony "urwać"...Chude dupsko podsuwa każdemu...Łeb przez dywan do piwnicy by wepchała...Gnie ją po dywanie we wszystkie strony i akustyka jest przy tym mocna.Dziwne, bo to koci smarkacz jest!Normalne to znam.Syberyjskie tak mają jak mają z PIĘĆ miesięcy?No, z metr już ma jak się dobrze wyciągnie.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 16.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Zlituj się nad kociną i całą Waszą rodziną... sterylka to jedyne słuszne rozwiązanie. Kota piękna, nic złego jej się nie stanie Męki natomiast niezmiemiernej oszczędzicie sobie i Kici Takowoż Rodzinie : D Popełniłam setny post taką mądrością życiową Edytowane 16 Lutego 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.02.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Z zaskoczenia przed samym świętem mnie wzięła...A te młode to teraz coraz wcześniej ten.. no.. tego... ! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 16.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witamy w gronie posiadaczy futrzaków mających ochotę na małe bara bara . Nie pamiętam ile nocek zarwałem przez to donośne Miaaauuuuuu! Miaaauuuu! . Nasz futrzak jest już po sterylizacji ale mimo tego dostał ruję. Cuda normalnie. Nie ma lekko. Kotka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Adam, dzisiaj jest podobno dzień kota, nie sterylizuj jej, daj pożyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Z zaskoczenia przed samym świętem mnie wzięła... no ładnie się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.02.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 I tak trzymać! Najlepszą metodą na pokazanie niegodnych działań Kółka Wzajemnej Adoracji jest założenie innego. Mizianki Chyba ci się coś pomyliło. Zajrzyj do słownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.02.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dziwny ten kot mój jest. Może dlatego - że kotka?... Teraz rośnie jej głównie ogon! Łazi z taką "szczotką do butelek" jakiej jeszcze nie widziałem... Coraz bardziej mi się ten tygrys podoba. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 24.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Adam ten Twój kot to może być żbik, albo jakaś krzyżówka. Ogon ma identyczny i żbiki żyją w europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 27.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) Podnoszę kota, tak nisko upadł Miesiąc minął i nikt się kotem nie zainteresował? Urósł w międzyczasie, czy zmalał, a może jest przy nadziei na małe? ..Chyba ci się coś pomyliło... To być nie może, znam się na kotach Edytowane 27 Marca 2013 przez irqul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita_d 29.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Heheh, ale się pośmiałam czytając Twój post (pierwszy). Niezłe pióro, chociaż w tym przypadku raczej klawiatura Delikatna ta bestia Edytowane 29 Marca 2013 przez anita_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.03.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Jaka tam delikatna!Zhardziała bestia!Czasem zaczyna personel (czyli - nas) do porządku przywoływać!!!Metr już ma, jak się wyciągnie...Co będzie jak mnie w pysku zacznie nosić? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 31.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Ten kot mi bardziej Maine Coona przypomina niż Syberyjczyka... Chyba powoli czas pomyśleć o sterylizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 31.03.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Nasz futrzak jest już po sterylizacji ale mimo tego dostał ruję. Cuda normalnie. Nie ma lekko. Kotka super Czasem zdarza się ruja po sterylce co prawda rzadko - zależy od techniki sterylizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.04.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Kota zadziwia mnie coraz bardziej! Rośnie, teraz głównie z tyłu, a do tego... zapuszcza LWIĄ GRZYWĘ!!! Ciekawe, że odmiennie od wszystkich kotów, z którymi zdarzyło się współpracować - bawi się BEZ pazurków! A pazurki ma i użyć ich umie! Dziwny kot... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 29.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Dziwny kot... Adam M. ciekawe po kim to ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 29.04.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 nie używa pazurków?? czyli kot w wersji light - na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 29.04.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Nie używa pazurów bo nie głodny. Spróbuj Adamie nie nakarmić z kilka dni i opisz zachowanie : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 29.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Proszę o aktualne foty tejże koty- najlepiej z metrówką w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts