marchew 14.01.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Mam dobre doświadczenia z dużymi kotami. Przeganiają obce psy z podwórka. a może jednak takiego? co to za rasa? (nordycka? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Adamie, nie daj się prosić, sfotografuj wreszcie Twoją bestię i wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.01.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Żeby tak jeszcze bażanty i kuropatwy na schody co rano przynosił..... Ale już niekoniecznie psa sąsiada, lub papugę sąsiadki, hhehee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 14.01.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Też czekam na fotki. W oczekiwaniu dzielę się doświadczeniami, ...raczej wspominkami. Adam , teraz jest łatwiej. Masz Wikipedię. j ..mój mruczek to mi się na ramionach mieścił.... a jak takie zechcą się przytulić???? ... Ciężko z tym, ale goście ambitnie próbowali, a raczej próbowały. Co do rasy , to raczej niepowtarzalna. Żona poszła kupić na bazar sukienkę, wróciła do domu z kotem. KOTEM, nie kotką. Bo kiedy pytała sprzedającą, Rosjankę, czy to kot, to ta na nią spojrzała jak na wariatkę i powiedziała - Nu tak, koszka!. Nie sobaka. Takie czasy były. Rosjanka to niekoniecznie była Rosjanka, bo po upadku ZSRR zaczęło się tam dzielić ludzi na narodowości, a wszystkie długowłose koty to były wtedy PERSY. Tak się u nas zjawił Pirat, którego bały się okoliczne psy. Urodził, z ojca NN, Kelvina, tego z fotki. Kelvin, wrócił do nas jako emeryt. Jego miotowa siostra , miała zwyczaj łażenia po kałużach, ale tylko po kolana, żeby brzucha nie zamoczyć. Adam, jeżeli masz syberyjczyka, to oczekuj niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 14.01.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może należałoby z tego rasę jakąś stworzyć? Potomkowie Kelvina też takie wielgachne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.01.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Kota nima Adam na psy zszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 14.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Kota nima Adama też nima Bestia go pożarła niechybnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Kuwetę po takim kocie wynieść i posprzątać... To jak zawartość piaskownicy wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 14.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dawaj focie kocicy, koty sa the best, sama mam jedną taką emerytke. jak siie przeprowadzila do domku parterowego to normalnie ma u mnie "spokojna , złota jesien zycia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 14.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Tez mam syberyjczyka.Wasiek w wieku 8 miesiecy wazy 5 kg, jego tatuś waży 11 kg. Koty te dorastaja do takiej wagi ( samce ) w wieku okolo 3 lat. Zyją okolo 15-20 lat.Ale wstaw juz te zdjęcia kota i nie wprowadzaj atmosfery oczekiwania na cyrkowe TADAM.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Małżonka już się może z nowego futra cieszy ; ). No może jakiś bezrękawnik by wyszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 14.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może kot zeżarł aparat (z Adamem przy okazji....)i dlatego nie ma zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może kot zeżarł aparat (z Adamem przy okazji....)i dlatego nie ma zdjęć... Grzyb z aparatem, takich samych jest mnóstwo. Gorzej z Adamem taki (aparat) jest tylko jeden, jedyny na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.01.2013 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Zapowiedziałem Sępowi starszemu, że mu nogi powyrywam, jak mi tego aparatu jutro nie dostarczy! Teraz wiem czemu to maleństwo rośnie jak na drożdżach! Poczytałem o tych stworach. Chyba mi się jakiś wzorzec trafił... Pędzelki na uszkach ma jak u rysia. Podoba mi się to. Pokazałem Sępowi. Spadł z krzesła jak poczytał Wiki... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Zapowiedziałem Sępowi starszemu, że mu nogi powyrywam, jak mi tego aparatu jutro nie dostarczy! Adam M. Wygląda na to, że starszy Sęp został pozbawiony odnóży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 piękne kocisko - niedługo Adama z łóżka wygryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 piękne kocisko - niedługo Adama z łóżka wygryzie Nie wiadomo czy go już nie wygryzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 17.01.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 na razie Adam milczy - może się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 na razie Adam milczy - może się przyzna A może bestia wygryzła go nie tylko z łóżka, ale też z domu i/lub od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts