irqul 24.01.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dziękuję.. ależ obrzydlistwo... brrr W tym tkwi urok wyimaginowanego potwora. Dostrzegamy,że rzeczywistość nie jest tak brzydka jaką nam się wydawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 tak tak ale wers z wydłubaniem kotu oka był obrzydliwy.. tym bardziej że niestety są ludzie potwory które oko wydłubią i ogon wyrwą zwierzęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 24.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dziewiąty dzień...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 24.01.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Widziałam gdzieś tu Adama..... żyje8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 25.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Też się zastanawiam, czy nie odpuścić , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 25.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ale przecież sami się tu dobrze bawimy/straszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 25.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dziesiąty dzień .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2013 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jedenasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 26.01.2013 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jedenasty Adam jest zajęty. Buduje elektrownie wodną, WM z rekuperacja, kolektor słoneczny powietrze- powietrze, kogenerator na holzgas,UPS podtrzymujący całą kamienicę, lodownie dającą ciepło, alarm z monitoringiem, naprawia sierrę, popsuty aparat przez sępa i karmi wielkiego kota. Jednym słowem nie ma czasu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2013 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Adam jest zajęty. Buduje elektrownie wodną, WM z rekuperacja, kolektor słoneczny powietrze- powietrze, kogenerator na holzgas,UPS podtrzymujący całą kamienicę, lodownie dającą ciepło, alarm z monitoringiem, naprawia sierrę, popsuty aparat przez sępa i karmi wielkiego kota. Jednym słowem nie ma czasu;). O zepsutym aparacie nic nie wiem, to nowe wydarzenie. Pewnie Sęp już nie posiada odnóży w jednym kawałku razem z kadłubem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.01.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Adam jest zajęty. Buduje elektrownie wodną, WM z rekuperacja, kolektor słoneczny powietrze- powietrze, kogenerator na holzgas,UPS podtrzymujący całą kamienicę, lodownie dającą ciepło, alarm z monitoringiem, naprawia sierrę, popsuty aparat przez sępa i karmi wielkiego kota. Jednym słowem nie ma czasu;). Słuchajcie, żenada!! Facet spędził 8 lat na forum, wmawiał nam, że niby to zajmuje się jakimiś ważnymi sprawami, a wszystko tylko po to, żeby kryć jakiegoś kota! I bez głupich skojarzeń poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Adam zachowujesz się jak jeden ze szczeniaków mojej suki - pierwszy szedł spać, potem pierwszy się budził - wszczynał bijatyki wśród rodzeństwa - podszczypywał, pyskował.... a potem znowu w kimę..... a te już spać nie mogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 26.01.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Bo to chodzi nie o jakiegoś kota, ale o ZASADY ....kryć jakiegoś kota! I bez głupich skojarzeń poproszę Pierwsze skojarzenie z kryciem dużego kota, jakie mi się nasuwa, to sowieckie powiedzenie: -Tigra jobać- I smieszno i straszno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 26.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Bo to jest kot na skalę naszej wyobraźni ... I nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest już kot społeczny, ... ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.01.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 "Adam jest zajęty. Buduje elektrownie wodną, WM z rekuperacja, kolektor słoneczny powietrze- powietrze, kogenerator na holzgas,UPS podtrzymujący całą kamienicę, lodownie dającą ciepło, alarm z monitoringiem, naprawia sierrę, popsuty aparat przez sępa i karmi wielkiego kota. Jednym słowem nie ma czasu. " Elektrownię wodną, chwilowo - nie.WM z rekuperacją - stale.Kolektor słoneczny to z doskoku, bo dopiero za jakie półrocze będzie potrzebny.Sierkę Sępa, niestety, też teraz muszę, bo mi Sęp dziurę w brzuchu wywierci...Do alarmu z monitoringiem to mnie w Trzech Króli o 2 w nocy wyrwali.Kogenerator na gaz niestety CIĄGLE! Nie wszyscy wiedzą, że ja jestem na własnym zasilaniu. Prąd sobie sam robię... od lat kilku...A jak kogenerator klęknie, to wszystko idzie na bok, bo jak prądu nie ma - to i tak wszelka robota stanie...W ostatnich dwóch tygodniach zrobiłem TRZY remonty generalne tego wysłużonego bydlaka...Nowego nie kupuję, bo "dorosła" elektrownia do ukończenia potrzebuje ze dwa tygodnie dłubania.Ciągle liczę na to, że na tym rzęchu jakoś dotrwam, to go reanimuję co i raz...Sępa dopadłem i aparat z niego wydarłem.Wtedy ujawniła się pewna komplikacja....Ona ma to samo, co ja...Mini ma wyjątkowy dar ustawiania się do niego tak, że nic nie widać!Albo, dla odmiany, tylko fragment, za to z bardzo bliska...Wrzucę to, co jest jako tako akceptowalne i obiecuję, że będę polował na lepsze ujęcia! Z imagesem walczę od jakiej godziny...Coś pozmieniali i nie lata jak kiedyś... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Młodszy Sęp dopomógł... Zwykle wychodzi na zdjęciach tak:http://img580.imageshack.us/img580/6015/kota1.jpgMam ich już ze czterdzieści... do sformatowania... Ale kilka jest znośnych.http://img46.imageshack.us/img46/7683/kota2p.jpg http://img502.imageshack.us/img502/5561/kota3.jpg http://img845.imageshack.us/img845/7002/kota4h.jpg uff...Może nie zlinczują za tę zwłokę... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 26.01.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja się tam tego stwora nie boję! Choć osiołek nie przeżył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 26.01.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 To na pewno ten? Pokaż te mniejsze, będzie porównanie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 osiołek nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.01.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 W Wigilię była niewiele większa od tego osiołka...Nie on jeden nie żyje..Dwie ładowarki do telefonów - też!Jedna - rzucona kotem.Druga - odgryziony kabelek... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts