kurczak81 12.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Witam,chciałam zapytać, czy ktoś na Podkarpaciu ma zamontowany OC? Czy byłaby szansa spotkać się i zobaczyć jak to wygląda, działa, zadać kilka pytań?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 12.01.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A co rozumiesz mówiąc podkarpacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 14.01.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Najlepiej w rejonie Rzeszowa, Jarosławia, Przemyśla, ale jeśli trzeba podjechać gdzieś dalej to da się zrobić.Po prostu nie mogę przekonać mojego mężczyzny do OC, a On chce to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 21.01.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 To nikt na Podkarpaciu nie posiada odkurzacza centralnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 21.01.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 My będziemy mieli, lecz na razie SSZ także wrażeń z eksploatacji nie opowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 12.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Sporo osób ma, tylko pewnie tutaj nie zagląda. Ma mój brat, mój sąsiad i będę mieć i ja i mój drugi brat Osoby mające ogromnie chwalą... Jeżeli chcesz znaleźć taką osobę, to proponuję ci podejść do jakiegoś marketu związanego z sprzedażą jednostek do odkurzaczy centralnych, poprosić o namiary do osoby montującej ten sprzęt. I tą osobę poprosić o to, aby skontaktował się z swoimi byłymi klientami z pytaniem o możliwość zobaczenia tego na żywo. Oczywiście niech on się kontaktuje Myślę, że jedna osoba na pewno znajdzie się, która pokaże coś takiego.. A może sam instalator ma coś takiego w swoim domu ) Ja, jak widzę coś, co mi się podoba, to pytam właściciela (tak "zdobyłam" dach, drzwi i okna )Warto dać znać też swoim znajomym, aby mieli oczy i uszy otwarte, a może akurat ktoś z ich otoczenia ma coś takiego i nawet nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts