kaceper salwador 12.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Witajcie!Jestem nowy na forum muratora i piszę do Was by uzyskać trochę porad i podpowiedzi.Na początek- szukam projektu dla 4-osobowej rodziny. Chciałbym, żeby był wygodny w użytkowaniu i praktyczny.Jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o budownictwo, technologie itp.Spodobał mi się projekt http://projekty.lipinscy.pl/Salwador/Chciałbym Was zapytać na jakie trudności mogę się natknąć budując taki dom, jakie widzicie wady w tym projekcie? Ja mam takie odczucie, że kuchnia jest trochę mała. Jak sądzicie, można byłoby pozbyć się tej spiżarni i by stworzyć tam więcej przestrzeni?Co sądzicie o tej oranżerii? Ktoś wybudował może dom według tego projektu? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi i uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaceper salwador 15.01.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 haalo Może jak wrzucę zdjęcia to mi ktoś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts