Danajot 05.06.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2002 chcę zamontować w kuchni kran z wyciąganą wylewką . Proszę o informacje jak się to sprawdza i ile kosztuje.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 05.06.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2002 Sprawdza się świetnie. Naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 05.06.2002 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2002 Też tak zrobię. Z mojego rozeznania ceny zaczynają się od ok. 400 zł i dążą do nieskończoności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 06.06.2002 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 o rany, nieźle jak na kran , ale ma być wygodnie- trzeba płacić.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 06.06.2002 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Za 600 zł sa juz niezłe i tyle powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.06.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 HejMam taki kran od ponad dwóch lat w kuchni. I jest super !Wyciągana wylewka ma ok. 1 m długości, także da się nalać wodę np. do garnka stojącego na oddalonej od zlewu kuchence. Wylewka ma dwa tryby pracy : normalny strumień przez perlator i "prysznic". Płaciłem ok. 200 zł, bateria Diamond, cena w łódzkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 06.06.2002 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 majki - dzięki za pocieszenie, 200 zł brzmi bardzo rozsądnie, spróbuję znaleźć tego Diamonda u siebie.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 06.06.2002 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Mam taką wylewkę, kupiłam tanio w Ikei i ma wadę, cieknie pod szefką (tzn w szafce mam pojemnik na wodę) tej akurat nie polecam. baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 07.06.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 nie kupuj tych z fabryki Krakowskiej. Przez 2 lata wymieniłem prawie 10 wężyków - jedne z nich nie pracowały dłużej niż tydzień a były oryginalne.Mój ojciec wymontował mi ją - zapakował - i odesłał do krakowa do ich muzeum braków i niedoróbek.Kupiłem TRES i mam 5 lat gwarancji z naprawą w domu. Już od roku zapomniałem co to awaria wężyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts