Saw 12.01.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Jak dobry zwyczaj nakazuje,witam się. Cześć,jestem Arek,mieszkam w województwie łódzkim.Interesuję się budownictwem,dlatego też wybrałem szkołę bezpośrednio związaną z moim zainteresowaniem,tam uczę się i mam zamiar kontynuować naukę w obranym przez siebie kierunku.Zarejestrowałem się tu by uzyskać rady fachowców,poczytać komentarze i dołączyć do "rodziny" A teraz przechodząc do mojej "bolączki". Na klatce schodowej i korytarzu borykamy się z problemem brudnych ścian,odpryskami farby.Zastanawiamy się nad tym by położyć tam tynk mozaikowy,ale... Właśnie.Czy istnieją jakieś ciekawe alternatywy zastępujące to rozwiązanie? Takie by nie były nie wiadomo jak drogie,a byłby w stanie je położyć człowiek,który wirtuozem pacy nie jest A może jednak zostać przy tynku mozaikowym,ale coś pokombinować ? Za wszelkie sugestie dziękuję. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Wyremblewsk 13.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Moge Ci powiedzieć, że jeśli nie jesteś "wirtuozem pracy" to sam za mozaikę się nie bierz. To tynk który bardzo łatwo zepsuć, a widziałem już wiele ścian, które wyglądały tragicznie po położeniu mozaiki przez niedoświadczone osoby. Tym bardziej że jest to wewnątrz budynku gdzie wszyscy to widzą a nie np gdzieś na elewacji. Tak więc jeśli mozaika to weź fachowca. Pomyśl może o dobrej tapecie zmywalnej jeśli chcesz sam to kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts