JK2010 13.01.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Wiem , że temat był wielokrotnie dyskutowany. Ogólnie wnioski są takie, że jest OK, ale z rekuperacją. A co w sytuacji , gdy jej nie ma?Czy ktoś ocieplił ytonga i nie ma rekuperacji? Są jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 13.01.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 jeśli się otwiera okna i wietrzy zgodnie z normą to niema i nie będzie problemu, jeśli się oszczędza na CO i nigdy okien nie otwiera to prędzej czy później grzyb na ścianę wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Wiem , że temat był wielokrotnie dyskutowany. Ogólnie wnioski są takie, że jest OK, ale z rekuperacją. A co w sytuacji , gdy jej nie ma? Czy ktoś ocieplił ytonga i nie ma rekuperacji? Są jakieś problemy? ze 20% ludzi tak ma zbudowane domy i nie słychać aby występowało narzekanie. Utrzymywać wilgotność w ryzach i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 13.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 kilka lat temu oglądałem mieszkania w blokach i woda ciekła po ścianach najprawdopodobniej z braku odpowiedniej wentylacji bo były stale zamknięte otwierane tylko na moment do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts