Krokusia 13.01.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 WitamChcę na wiosnę dociągnąć wodę do mojej działki. Z warunków wydanych przez nasz zakład wodociągów wynika, że konieczna jest rozbudowa sieci wodociągowej, którą musimy wykonać we własnym zakresie. Na początek konieczne jest wykonanie projektu rozbudowy - i tu mam problem, jak znaleźć kogoś kto takie projekty wykonuje? Czy ktoś jest w stanie pomóc? polecić? Rozbudowa sieci wodociągowej dotyczy Mikołowa.Będę wdzięczna za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 14.01.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 podejdź do jakiegoś biura projektowego lub samodzielnego projektanta oni będą wiedzieli kto ma u was stosowne uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 14.01.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam jak znaleźć kogoś kto takie projekty wykonuje? Proponuję zacząć od: http://www.zumi.pl/projektowanie%2Binstalacji%2Bsanitarnych,Miko%C5%82%C3%B3w_Centrum%2Bmiasta,namapie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.01.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kajman, Beja - dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 15.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 wielu architektów ma uprawnienia do projektowania sieci , przyłączy. Podzwoń popytaj. Ja trafiłem za drugim telefonem. Koszt projektu przyłącza 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 17.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 wielu architektów ma uprawnienia do projektowania sieci , przyłączy. Podzwoń popytaj. Ja trafiłem za drugim telefonem. Koszt projektu przyłącza 350 zł. Do projektowania przyłączy (z wyłączeniem gazu) nie trzeba mieć uprawnień dlatego architekci je robią. Raczej architekta z sieciowymi uprawnieniami nie spotkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts