ProMyst 13.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam,Nie wiem czy to dobry dział Forum, ale szukam parkieciarza do wykonania podłogi drewnianej na ogrzewaniu podłogowym.Powierzchnia podłogi około 190m2.Wylewki będą robione na wiosnę.Materiał, rodzaj podłogi nie wybrany, ma być drewniana, naturalna.Lokalizacja w profilu.Proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 13.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, Nie wiem czy to dobry dział Forum, ale szukam parkieciarza do wykonania podłogi drewnianej na ogrzewaniu podłogowym. Powierzchnia podłogi około 190m2. Wylewki będą robione na wiosnę. Materiał, rodzaj podłogi nie wybrany, ma być drewniana, naturalna. Lokalizacja w profilu. Proszę o kontakt na PW. Pytaj sie Parkietkomplex-staly bywalec i doradca na tym forum podlogi pod parkiet musisz miec zrobione z takiego kruszywa jak na tym filmie jest rowniez na stronie http://www.posadzkiplock-teka.pl inaczej Twoj podklad nie bedzie sie nadawal pod podlogi z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Unisex 28.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja także będe szukała firmy. ProMyst czy znalazłeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 28.01.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jeszcze nie.Brak ofert.Kryzys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 29.01.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 lokalizacja na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 29.01.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 WOLNE TERMINY POD KONIEC PAZDZIERNIKA 2013R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 29.01.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 WOLNE TERMINY POD KONIEC PAZDZIERNIKA 2013R Ty odpowiadasz czy się reklamujesz? Na listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 30.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 jest to odp. z załocznikiem i wstepnym wolnym terminempzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 30.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 jest to odp. z załocznikiem i wstepnym wolnym terminem pzdr. załącznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 30.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) To jak inni więc i ja Możliwe wolne terminy od lipca ale najlepiej zadzwonić 3-4 tyg przed planowanym okresem roboczym Edytowane 30 Stycznia 2013 przez monkey222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 07.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja również poszukuję solidnego parkieciarza - Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna012 14.02.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mam namiary na firmę, która zajmuje się parkietami i cyklinowaniem podłóg w Krakowie - Bogmaz, strona http://www.cyklinowaniekrakow.pl . Reszty nie znam, ale pewnie pomoże wyszukiwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MÓJ_DOMEK 05.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ja gorąco polecam firmę http://www.jonczykparkiety.pl- pełen profesjonalizm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 10.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja gorąco polecam firmę http://www.jonczykparkiety.pl- pełen profesjonalizm! pierwszy post i juz samoreklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrabożenka 12.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Warszawiacy z tym samym problemem - http://cyklinowanie.waw.pl firma jest godna polecenia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana_7 13.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Polecam pana Grzegorza 509164600-działa na terenie Warszawy i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 13.04.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 dobrabozenko czemu spamujesz w kazdym temacie ?? napisz wprost ze ty lub twoj bliski zajmuje sie parkietami a nie lej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrabożenka 14.04.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Monkey222, ale ja nie spamuję w każdym temacie, jak to ująłeś. Faktycznie poleciłam tę firmę w kilku tematach, bo jestem zadowolona i uważam, że mogę polecać. Nie sądzę, żeby było to coś złego. Nie jest to moja firma, ani kogoś z rodziny, czy znajomych, tak gwoli ścisłości . Koniec off topu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 28.04.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A ja bym proponował wystawić odpowiednie ogłoszenie na oferii i zobaczyć kto na nie odpowie. Zawsze trafiają się firmy zarówno kompletnie bez referencji/doświadczenia, jak i takie, które mają dobre opinie w serwisie, są w stanie przedstawić referencje i (a właściwie to przede wszystkim) po kilku mailach czuje się, że są w temacie i się zaangażują. A to chyba najważniejsze. Jeszcze taka rada, jak chcesz sobie policzyć ile będzie Cię kosztował parkiet, to skorzystaj ze stron z kalkulatorami, dobre rozwiązanie i jest tam kilka elementów opisanych jako dodatki, które warto również wziąć pod uwagę... Tak swoją drogą to może napisz, w jakiej lokalizacji szukasz tego parkieciarza, bo jeżeli jesteś ze Szczecina, to nawet najlepszego parkieciarza z Rzeszowa nie ma sensu Ci rekomendować Kolejny plus serwisów typu oferia Możesz też skorzystać z budownictwo.pl, ale tam nie masz opinii, taka Panorama Firm, ale branżowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 29.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tak, jak pisałam jestem z Łodzi. Pytałam o parkieciarza w Grupie łódzkiej " polecani fachowcy" ale nikt mi żadnego nie polecił. Tak więc generalnie ludzie chyba nie są na tyle zadowoleni z wykonanej usługi ,żeby dać namiary innym. Ostatecznie skorzystałam z namiarów podanych mi w sklepie, gdzie kupowałam parkiet. Z tego co widzę, to łuki ładnie wycięte, a łączenie korkiem też równiutko. Jutro ostateczne lakierowanie. Jak będzie dobrze, to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts