Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam parkieciarza

ProMyst

Recommended Posts

Witam,

Nie wiem czy to dobry dział Forum, ale szukam parkieciarza do wykonania podłogi drewnianej na ogrzewaniu podłogowym.

Powierzchnia podłogi około 190m2.

Wylewki będą robione na wiosnę.

Materiał, rodzaj podłogi nie wybrany, ma być drewniana, naturalna.

Lokalizacja w profilu.

Proszę o kontakt na PW.

Witam,

Nie wiem czy to dobry dział Forum, ale szukam parkieciarza do wykonania podłogi drewnianej na ogrzewaniu podłogowym.

Powierzchnia podłogi około 190m2.

Wylewki będą robione na wiosnę.

Materiał, rodzaj podłogi nie wybrany, ma być drewniana, naturalna.

Lokalizacja w profilu.

Proszę o kontakt na PW.

Pytaj sie Parkietkomplex-staly bywalec i doradca na tym forum

podlogi pod parkiet musisz miec zrobione z takiego kruszywa jak na tym filmie

jest rowniez na stronie http://www.posadzkiplock-teka.pl

inaczej Twoj podklad nie bedzie sie nadawal pod podlogi z drewna

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
Monkey222, ale ja nie spamuję w każdym temacie, jak to ująłeś. Faktycznie poleciłam tę firmę w kilku tematach, bo jestem zadowolona i uważam, że mogę polecać. Nie sądzę, żeby było to coś złego. Nie jest to moja firma, ani kogoś z rodziny, czy znajomych, tak gwoli ścisłości ;). Koniec off topu.

• 2 weeks później...

A ja bym proponował wystawić odpowiednie ogłoszenie na oferii i zobaczyć kto na nie odpowie. Zawsze trafiają się firmy zarówno kompletnie bez referencji/doświadczenia, jak i takie, które mają dobre opinie w serwisie, są w stanie przedstawić referencje i (a właściwie to przede wszystkim) po kilku mailach czuje się, że są w temacie i się zaangażują. A to chyba najważniejsze.

Jeszcze taka rada, jak chcesz sobie policzyć ile będzie Cię kosztował parkiet, to skorzystaj ze stron z kalkulatorami, dobre rozwiązanie i jest tam kilka elementów opisanych jako dodatki, które warto również wziąć pod uwagę...

Tak swoją drogą to może napisz, w jakiej lokalizacji szukasz tego parkieciarza, bo jeżeli jesteś ze Szczecina, to nawet najlepszego parkieciarza z Rzeszowa nie ma sensu Ci rekomendować :) Kolejny plus serwisów typu oferia :) Możesz też skorzystać z budownictwo.pl, ale tam nie masz opinii, taka Panorama Firm, ale branżowa...

Tak, jak pisałam jestem z Łodzi. Pytałam o parkieciarza w Grupie łódzkiej " polecani fachowcy" ale nikt mi żadnego nie polecił. Tak więc generalnie ludzie chyba nie są na tyle zadowoleni z wykonanej usługi ,żeby dać namiary innym. Ostatecznie skorzystałam z namiarów podanych mi w sklepie, gdzie kupowałam parkiet. Z tego co widzę, to łuki ładnie wycięte, a łączenie korkiem też równiutko. Jutro ostateczne lakierowanie. Jak będzie dobrze, to się pochwalę.