kiwi535 13.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam Jestem rolnikiem i chcę wybudować budynek gospodarczy (35m2) bez pozwolenia na budowę. Jaki mogę budynek postawić.W przepisach wyczytałem że mogę postawić:- "parterowych budynków gospodarczych o powierzchni zabudowy do 35 m2, przy rozpiętości konstrukcji nie większej niż 4,80 m"- "altan i obiektów gospodarczych na działkach w rodzinnych ogrodach działkowych o powierzchni zabudowy do 25 m2 w miastach i do 35 m2 poza granicami miast oraz wysokości do 5 m przy dachach stromych i do 4 m przy dachach płaskich;" czy ten budynek może być z antresolą (poddaszem). Jak go mogę nazwać: budynek gospodarczy czy obiekt budowlany? Jak blisko sieci kanalizacyjnej(odległość od rury i studzienki mogę ten budynek wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts