Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POLECAM US?UGI W KASTA Grodzisk Maz.

Recommended Posts

Witam serdecznie,

Właśnie jestem w trakcie kończenia budowy mojego wymarzonego domku. Zdecydowaliśmy się z mężem na program "Buduj dom z PSB" (super program). Od początku budowy korzystamy z usług firmy Kasta z Grodziska Maz. SZCZERZE POLECAM :)))))

Szeroki asortyment, rozsądne ceny, bardzo fachowa i mila obsługa.

Dla zapracowanych - można kontaktować się mailem: [email protected]

Z budowlanym pozdrowieniem

Julia

Ps. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Kasta !!!

Nie no co ja gadam..to nie jedzie ściemą tylko to jest ŚCIEMA!!

Ona dołączyła tego dnia, w którym napisała tego i wyłącznie tego jednego posta na tym forum !!

Czy ktokolwiek z was zrobil by coś takiego na pierwsze wejście!!

Po mojemu to jest spameria i gównażeria!!

Julio, weź się za pracę w tej Kaście bo ci przychodzą głupie pomysły do głowy !

Ale jest pewiem z tego optymizm....jak bardzo szybko do Kasty fama dociera !! I dobrze !! Bo tak właśnie jesteście postrzegani i to nie tylko forumowiczów!! ale również i innych, od których znam w większości złe opinie na wasz temat!!

Post Julii to rzeczywiście na odległość czuć ściemą. Ale my akurat mamy raczej dobre doświadczenia z Kastą. Kupowaliśmy u nich tylko te materiały, które po rozeznaniu były tańsze. Podobało mi się to, że dostarczali wiele rzeczy na telefon, a zapłata za nie odbywała się w terminie dla nas dogodnym. Czasami nawet poczekali jak nam się np. transza kredytu spóźniała. Mieliśmy rzeczywiście dobrego opiekuna Pana Artura Kołodziejaka.

Ale faktycznie, to jak pograli z WG to było przegięcie. Widać z tego, że nigdy, nic nie jest tylko białe, albo tylko czarne.

Mój "opiekun" to pan Artur Przybylski, zaś zamówienie przyjmował pan Jacek Zwoliński. Pan Artur oczywiście wielokrotnie potwierdzał, że zamówienie jest przyjęte (na faksie jak byk jest podana cena za kg).

Sprawa się na razie rozwija, zobaczymy jak to załatwią (a próbują, okazuje się, że forum ma "magiczną moc").

Witam PRAWDZIWYCH :wink: Forumowiczów,

Sorry, ale też uważam, że post Pani Julii chwalący KASTĘ jest co najmniej podejrzany! Ciekawy zbieg okoliczności: WG napisał skargę na nich około godz. 8 a Julia hymn pochwalny o godz. 10. Moim zdaniem kolejność tych postów i ich bliskość czasowa daje jasną odpowiedź ... TEJ PANI JUŻ DZIĘKUJEMY!

To przykre :-?, bo jestem stosunkowo młodą forumowiczką a już zdążyłam nabrać podejrzeń, że porady [przynajmniej niektóre] na Forum mogą być niewiarygodne, bo manipulowane przez sprzedawcą, przedstawicieli, agentów itp.

Cóż, każdy w głowie musi mieć własny anti spam lub firewall - bo na uczciwość lub bezinteresowną szczerość stosunkowo rzadko można liczyć -NIESTETY!

A Wszystkim uczciwym Forumowiczom, od których codziennie uczę się czegość nowego w niezgłębionej dziedzinie budowania BARDZO DZIĘKUJĘ i proszę o jeszcze!

Witam serdecznie,

Właśnie jestem w trakcie kończenia budowy mojego wymarzonego domku. Zdecydowaliśmy się z mężem na program "Buduj dom z PSB" (super program). Od początku budowy korzystamy z usług firmy Kasta z Grodziska Maz. SZCZERZE POLECAM :)))))

Szeroki asortyment, rozsądne ceny, bardzo fachowa i mila obsługa.

Dla zapracowanych - można kontaktować się mailem: [email protected]

Z budowlanym pozdrowieniem

Julia

Ps. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Kasta !!!

Julia---takie wazeliniarstwo bylo dobre za bieruta---teraz spadaj i nie gnij pyty