veliside88 14.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam ! Każdy z forumowiczów ma zamiar, buduje lub już ukończyło budowę domu. Ja należę do tych pierwszych, i potrzebuję porad. Mianowicie podoba mi się projekt FA Aridela I http://projektydompl.pl/fa_aridela_i.htm Jednak chciałbym go lekko zmienić, i moje pytanie brzmi w jakim programie są wykonane te projekty abym mógł sobie wykonać taki projekt oraz zobaczyć wizualizacje tak jak tu. Dodatkowo chciałbym zrobić podpiwniczenie choćby małe, na kotłownię i pralnię, jednak działka którą posiadam jest w okolicy małej rzeczki, a teren podmokły. Nie wykonywałem jeszcze pomiarów poziomu wód. Czy ktoś robił podpiwniczenie na terenach podmokłych? Jeśli tak to w jaki sposób izolował? Ja ściany myślałem wykonać taką metodą. Zdjęcia pobrane z postu innego użytkownika tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 14.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Nie ma sprawy. Ja zgodny jestem. Kasuję wszystko. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez beton44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veliside88 15.01.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Może nie łatwo, ale miejsce jest piękne. Dlaczego uważasz ten projekt za gargamela ? Napisz coś więcej a nie zaczynasz, nie kończysz i nic nie wnosisz do postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts