Arctica 24.12.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://files.myopera.com/Hrabina50/albums/13151232/Zdrowych-wesolych-Swiat-Bozego-Narodzenia-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.04.2014 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam po zimie. Na budowie , po śnie zimowym zaczynamy działania.Na tapecie ;okna,sianie trawyinstalacja elektrycznaodwodnienie. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A dach w końcu masz już? Bo jak trawę siejesz, to znaczy finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.04.2014 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A dach w końcu masz już? Bo jak trawę siejesz, to znaczy finisz Dach................. jest . / dwie dachówki do wymiany / A do finiszu jeszcze daleko . Trawę muszę posiać bo kosiarkę na imieniny dostaliśmy .:lol2: Mamy tez pierwszego mieszkańca . jakiś ptaszek wije gniazdko na poddaszu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No tak, a'propos ptaszka to my z podbitką czekaliśmy, aż młode się wyprowadzą. Całe szczęście, że sąsiad nam robił, to zgodził się spokojnie poczekać Pokaż dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.04.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dach został zrobiony przed zimą. Zdjęcia dachu Dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Obejrzałam... ładny kolor, ja chciałam szary (grafitowy) ale mamy plan zagospodarowania a w nim czerwone. Co prawda są obok mnie buduje się właśnie dom z szarym dachem, najwyraźniej są lepsi i gorsi w naszym UM..... i piętrowych nie pozwalali niby, a ten sąsiad jest piętrowy.. ot, życie.. moja magnolia też kwitnie ale po 2 latach dopiero zaczęła. To u ciebie szybko.. Chyba, że z pąkami kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.04.2014 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) moja magnolia też kwitnie ale po 2 latach dopiero zaczęła. To u ciebie szybko.. Chyba, że z pąkami kupiłeś? Magnolia to pierwsza roślinka , więc nie mogłem ryzykować , kupiłem z pąkami Ale obiecuje się poprawić . i nie iść na łatwiznę. No może jeszcze raz . kwitnąca forsycja. Trwa montaż okien i przygotowywanie ziemi pod trawę. Wczoraj było wzmocnienie , szanowna inwestorka z przyszła panią doktor. W końcu stomatolog musi mieć cokolwiek siły . Ciekawe czy dzisiaj podniesie ręce. ps. na zdjęciu z oknami widać , rododendrona i bukszpan. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Forsycja to zawsze i każda kwitnie jak ja lubię taki krajobraz pobudowlany... I ta glina zamiast ziemi.. nie wiem jakim cudem, ale u mnie udało się to zamienić w ogród, więc i u ciebie się uda. Dziś wyszłam po burzy przed dom, jak pięknie.. Ale córka pewnie niedługo się wyniesie, studia studia, trzeba kandydata na męża szukać, bo potem trudno, więc nie masz co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.04.2014 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Prace porządkowe idą pełną parą ; Była też mała niespodzianka. Nasz sąsiad przygotował platformę pod gniazdo bla bociana iii ...... Pojawił się ; Była taniec godowy , była i ONA , ale coś im nie spasowało i odleciały Pewnie coś wyczuły ,że nie miały by nic do roboty sąsiad ma już wnuczęta , ja trzy córy obok sąsiad ma trzech synków .....o przepraszam .... może sąsiad myśli o córeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 07.05.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Zbyszku widzę że teź ruszyliście z kopyta bardzo się cieszę!!! No i GRATULUJĘ!!! Masz już tą ekipę do tynków? Trochę się czeka... Jak coś to ponawiam zaproszenie do oglądania moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.05.2014 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam Dziękuję. Nie wybrałem jeszcze .Postaram sie podjechać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 08.05.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Pięknie, no poprostu pięknie. Napisz jak tam Twoje dotychczasowe koszty na tą inwestycję wygladają, jęsli to nie tajemnica:(. Bo widzisz jest tu mnóstwo podglądaczy co chcieliby ,ale boją się. A domek marzy się. Takie informację dużo pomagają przyszłym inwestorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.05.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dziękuję Niestety ale koszty są ... Ponieważ jestem budowlańcem , więc co tylko możliwe to robię sam z rodzina ./ jeszcze chcą pomagać :D/ własny wkład; izolacja piwnicy mury z termomuru Termalica 24cm , na kleju ścianki działowe montaż okien odwodnienie roboty ziemne Kilka własnych decyzji poniosło koszty ; zwiększenie szerokości garażu o metr, szerokość salonu o 90 cm w stosunku do projektu typowego / ze 136 m2 zrobiło się 176 m2 + 40 garaż + 63 piwnica , a miał być mały domek/ piwnica, na płycie dennej, ściany lane, izolacja ciężka komin spalinowy systemowy / na wszelki wypadek / dachówka ceramiczna , glazura okna dwukomorowe , obustronnie laminowane Myślę więc ,że podanie kosztów nic nie ułatwi, może bardzo mylić. Ale niech będzie kwoty ; papiery 10 materiały 196 robocizna 54 razem 260 + działka Co sie dzieje na działce; trwają roboty z ziemią , roślinki i nasz piękny rododendron odwodnienie i pierwsza " majówka ' pozdrawiam " podglądaczy ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 12.05.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ale pięknie! Jak Wy to robicie że budowa pełną parą, a trawka pięknie rośnie i kwiaty kwitną? U nas wszystko jakoś się rujnuje Co do kosztów to jak nawet boję się podsumować u nas też miał być mały domek a wyszło... Jak wyszło gigantyczna chałpa i dziwić się że tyle czasu nie możemy skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.05.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam Pewnie coś się zniszczy , ale przyjemniej jest z roślinami . Zanim zakończymy budowe pewnie porosną juz do nieba . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 14.05.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 A domek jak ten rodendron piękny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 14.05.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 tzn rododendron:D, ale już poszło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.05.2014 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dziękuję. Jeszcze mu wiele brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ależ Ci Zbyszku chałupa wyrosła.. i trawa już zielona Pierwsza majówka bezcenna... Z okien będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts