bobpoz 15.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, Szukam pieca na paliwo stałe zasilanego peletem. Od niedawna w ofercie firmy Tilgner jest piec EKP, czy Ktoś może się wypowiedzieć na jego temat? Zapraszam do dyskusji i wymiany doświadczeń. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpoz 13.02.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Podbijam.Producent rozwinoł trochę swoją serię.Pytanie, czy ktokolwiek już posiada ten kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 10.03.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Podbijam. Producent rozwinoł trochę swoją serię. Pytanie, czy ktokolwiek już posiada ten kocioł?Od niedawna w ofercie.Na jego temat wiem nie za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 10.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Wiem że większość produkcji szła za zachodnią granicę.Na dniach ma do mnie dojechać taki kociołek to obejrzę i wtedy będzie można coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpoz 10.03.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Super, będzie coś z pierwszej ręki.W serii mają dwa modele, z rusztem awaryjnym i bez (wydaje mi się, że ten bez rusztu chyba lepszy, pytanie jak ze sprawnością).Palnik, własnej produkcji karoka65 dasz radę sprawdzić jak działa z gorszej jakości peletem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 10.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 No odpalał to ja go nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpoz 11.03.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Trudno, bedzie choć relacja z pierwszej reki.To i tak bardzo dużo dla mnie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja mam Tilgnera - od 8 lat - co prawda inny model, na miał, ale mogę z czystym sumieniem napisać, że nie było z nim żadnych problemów - przepraszam, raz się cewka (czy cóś spaliło w nadmuchu - znajomy elektryk naprawił za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts