kasjopeaIV 15.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 witam,czy ktoś z forumowiczów budował domek Kasjope IV i mógłby udostępnić więcej rysunków niż na stronie http://www.mgprojekt.com.pl/upload/downloads/kasjopea-4-plik-szczegolowy-cf00489425a29de5c5af04773be39070.pdf ? zamierzamy wybudować ten dom, ale najpierw musimy go wycenić u firm budowlanych które nie wycenią bez projektu:confused: jeśli ktoś posiada takie rysunki serdeczna prośba o wysłanie na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystiankwiat 22.02.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam, ja zamierzam zakupić ten projekt. Ponawiam pytanie, czy ktoś już wybudował ten dom ? Mógłby podzielić się sugestiami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystiankwiat 12.03.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Widziałem kilka zdjęc z realizacji na stronie internetowej MG projekt, czy ktoś z Was je udostępnil ? Zależy mi na zdjęciach z wnętrza Kasjopei. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzu7 01.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 My budujemy na Śląsku Kasjopeę IV, ale z podpiwniczeniem ( we własnym zakresie dodawaliśmy piwnicę). Na razie mamy parter, w tym roku polecimy z piętrem i dachem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts