flamee 15.01.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 marzy mi się ściana wodna, mozaikowa dekoracja na ścianie, po której spływa szemrząca woda. Chciałabym ją umieścić w jadalni lub w łazience. Czy ktoś z Was ma taką ścianę, robił ją sam? Nie chce zlecać tego firmie bo pewnie kosztowałaby krocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 15.01.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 pomyśl o wilgotności w domu. Zrobienie samemu o ile sie zna na materiałach izolujących wilgoć to nie problem ale gorzej z odprowadzeniem wilgoci z domu. To parowałoby jak cholera.Bardziej mi to sie nadaje na atrium jakoweś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamee 15.01.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Wiem, dlatego myślałam o łazience lub kuchni, które będą dobrze wentylowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 również jestem zainteresowana.. ogromnie podobają mi się takie cudeńka może ktoś się podzieli doświadczeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek44 30.10.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 (edytowane) Pomysł z wodospadem domowym jest naprawdę świetny. Widziałem kiedyś w jakimś hotelu za granicą taką wodna kaskadę na ścianie- naprawdę robiła wrażenie. Mimo iż hotel był taki sobie to taki mały myk dodawał jej bardzo dużo uroku Chciałbym mieć coś takiego w domu. Na stronie firmy [spam] można zobaczyć świetne pomysły oraz ich realizacje. Jedynie kwestia wilgoci mnie martwi. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.11.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dodaj jescze trzeci post że jesteś klientem firmy Beautyaqua.Który przypadkiem wpadł na to forum. I że zrobli dobrze, nie wzięli pieniędzy. A za złotówkę zrobli dodatkowo fontannę z ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts