rodick 15.01.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, Niedlugo bede musial zrobic maly balagan w domu. Potrzebuje:- zamurowac jedna sciane z YTONGA /powierzchnia ok 6m2/ - wybic dziure na drzwi w drugiej scianie i obsadzic futryne- przeniesc wlacznik swiatla z jednej sciany na druga + ew. jakies gniazdko pradowe. Czy ktos z Was sie orientuje jakie sa koszty takiej zabawy z robocizna i materialami w okolicach Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.01.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ja bym za to wziął jakieś 8stów ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 15.01.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Pozostaje jeszcze kilka pytań.Czy ta ściana z ytonga ma pozostać taka surowa? Czy wykucie tego otworu to aby nie w ścianie z betonu? Jakie grubości tych ścian?Może wstaw jakieś fotki, żeby było łatwiej ocenić koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodick 15.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Pozostaje jeszcze kilka pytań. Czy ta ściana z ytonga ma pozostać taka surowa? Czy wykucie tego otworu to aby nie w ścianie z betonu? Jakie grubości tych ścian? Może wstaw jakieś fotki, żeby było łatwiej ocenić koszt... Postaram sie wkleic jakies foto. Codzi mi o zrobienie wszystkiego na gotowo. Poprostu w ten sposob w domu wielorodzinnym zabiere dla siebie sasiadowi jeden pokoj Wszystkie sciany sa z Ytonga ok 20cm chyba. Sciana zamurowana ma byc wykonczona tynkiem i gladzia bez malowania farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.01.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Postaram sie wkleic jakies foto. Codzi mi o zrobienie wszystkiego na gotowo. Poprostu w ten sposob w domu wielorodzinnym zabiere dla siebie sasiadowi jeden pokoj Wszystkie sciany sa z Ytonga ok 20cm chyba. Sciana zamurowana ma byc wykonczona tynkiem i gladzia bez malowania farba. No i tu jest inna para kaloszy Ściana do sąsiada może okazać się nośną , będzie potrzebne zrobienie nadproża to to koszty wzrastają , jeszcze wykończenie wszystkiego na glanc .........................uuuuuuuuuuuuuuuuuu , albo jeszcze więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodick 16.01.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No i tu jest inna para kaloszy Ściana do sąsiada może okazać się nośną , będzie potrzebne zrobienie nadproża to to koszty wzrastają , jeszcze wykończenie wszystkiego na glanc .........................uuuuuuuuuuuuuuuuuu , albo jeszcze więcej . tak jak pisalem nie mowy o zadnych scianach nosnych a uuuuu i jeszcze wiecej to znaczy ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAG 16.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tak na moje oko to 1500 - 1800 zł z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 16.01.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tak na moje oko to 1500 - 1800 zł z materiałem. Bez materiału . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodick 14.04.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Panowie, na fotkach widac o co mi mniej wiecej chodzi... Podsumuje: - zabudowanie Ytongiem widocznej scianki (byc moze zrobienie w niej jakiejsc malej polki?) - wyciecie dziury w drugiej sciance na drzwi + obsadzenie futryny i drzwi - wykonczenie murarskie z wygladzeniem - bez malowania - wykonczenie progu w miejscu nowych drzwi Prosze fachowcow o wstepna wycene ww elementow z materialami - bez kosztow drzwi oczywiscie Potrzebuje wykonac ta prace do konca maja. Miejsce Stare Babice k. Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodick 30.04.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Drodzy, pilnie szukam Majstra , ktory wykona mi powyzsze prace do konca weekendu majowego - jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt 608 436138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts