włodek1970 15.01.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dzień dobry, przymierzamy się do budowy domku drewnianego i szukamy dobrego wykonawcy, wstępnie zdecydowaliśmy się na firmę Dreval z Jeleśni koło Żywca, czy miał ktoś może z nimi do czynienia? Polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arnii1 27.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 witam a jaki dom wybraliscie. tez zamierzam zaczac w tym roku bo drewniany chyba tanszy o murowanego, szybszy do wprowadzenia, zdrowszy i cieplejszy. szukam czegos na razie i orientacja o koszty. jak wasz cenowo wychodzi?? jakie firmy jeszcze sprawdzaliscie?? mysle o domu z mieszkalnym poddaszem najlepiej.powierznia mieszkalna ok 100m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markowski2 19.02.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam, Ta firma robiła dom niedaleko Żywca u mojego kolegi. Ostatnio z nim rozmawiałem i wiem, że był zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markowski2 20.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To jest opinia jaka znalazłem w sieci o nich > Szanowny Państwo!! > Tej oto firmie powieżyłem budowę mojego domu "w stylu góralskim z bala drewnianego 30/30cm> mszonego ,dach kryty gontem.> Prace wykonane zostały od fundamentu aż po roboty wykończeniowe tz.pod przysłowiowy klucz"> bez jakich kolwiek opóźnień czy reklamacji ,a co najważniejsze dom stoi od 6 lat i do tej pory nie ma żadnych usterek tak jak np.nieszczelności między balami ,które przy budowlach tego typu tak> często się zdażają.> Wszystkie osoby odwiedźające nasz dom są pełne podziwu dla jakości wykonania prac wykończeniowych i obróbki drewna wszelkich elementów.> Ja sam mogę tylko życzyć każdemu inwestorowi takiego kompetentnego i uczciwego wykonawcy> jak Firma Dreval z Jeleśni !!!!!!> Pozdrawiawiam Janusz J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEX 20.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To jest opinia jaka znalazłem w sieci o nich > Szanowny Państwo!! > Tej oto firmie powieżyłem budowę mojego domu "w stylu góralskim z bala drewnianego 30/30cm > mszonego ,dach kryty gontem. > Prace wykonane zostały od fundamentu aż po roboty wykończeniowe tz.pod przysłowiowy klucz" > bez jakich kolwiek opóźnień czy reklamacji ,a co najważniejsze dom stoi od 6 lat i do tej pory nie ma żadnych usterek tak jak np.nieszczelności między balami ,które przy budowlach tego typu tak > często się zdażają. > Wszystkie osoby odwiedźające nasz dom są pełne podziwu dla jakości wykonania prac wykończeniowych i obróbki drewna wszelkich elementów. > Ja sam mogę tylko życzyć każdemu inwestorowi takiego kompetentnego i uczciwego wykonawcy > jak Firma Dreval z Jeleśni !!!!!! > Pozdrawiawiam Janusz J. Można prosić o link do tej wypowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borge 21.02.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Można prosić o link do tej wypowiedzi ? sam link do cytatu rowniez niewiele zmieni, poniewaz mogl go napisac zaiteresowany reklama i promocja wlasnej firmy uwielbiam takie kryptoreklamy: pierwszy post pisze zarejestrowany w styczniu br. user z zerowym dorobkiem, odpowiada mu inny user z takim samym dorobkiem, zarejestrowany w tym samym czasie, gdybym mial wglad do skryptu forum, pewnie nie zdiwiloby mnie to ze oba posty zostaly napisane z jednego adresu IP smierdzi reklama na 100 mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEX 21.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 sam link do cytatu rowniez niewiele zmieni, poniewaz mogl go napisac zaiteresowany reklama i promocja wlasnej firmy uwielbiam takie kryptoreklamy: pierwszy post pisze zarejestrowany w styczniu br. user z zerowym dorobkiem, odpowiada mu inny user z takim samym dorobkiem, zarejestrowany w tym samym czasie, gdybym mial wglad do skryptu forum, pewnie nie zdiwiloby mnie to ze oba posty zostaly napisane z jednego adresu IP smierdzi reklama na 100 mil No właśnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts