pedronx 15.01.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam,Proszę o namiar na sprawdzonego wykonawcę ciepłej obudowy kominka z Wawy lub okolic. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam, Proszę o namiar na sprawdzonego wykonawcę ciepłej obudowy kominka z Wawy lub okolic. Dziękuję i pozdrawiam Koniecznie musi być ze stolycy???.Przecież ciepły szamotowy zrobią ci artyści-wirtuozi FM .Napiszesz na prv a o odległość nie musisz sie martwić oni na to nie patrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://www.kafle-kominki.pl/kontakt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 abo taka.moszna?moszna. http://www.kominki-batura.pl/strona_glowna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.01.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A ja myślałem, że wyłączność na Warszawę i okolice ma MISTRZ ZDUŃSKI, do niedawna aktywny użytkownik tego forum...A jak widzę, są chętni do wkroczenia na jego teren.No może być szarpacka, no chyba że działka zostanie wypłacona, jak to jest przyjete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 20.01.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 To już nic nie kumkam...Eniu, czy to złośliwości cd, czy mimo ciągłych utarczek, polecasz Mistrza Zduńskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 20.01.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bohusz, zastanawiam się po co Ty jesteś na tym forum. Pisałem już chyba kiedyś, że masz najbardziej zniechęcający do siebie styl wypowiedzi i pokrętnych "porad" z jakim się tu spotkałem. Mimo tego, że Twoj produkt jest interesujący to nie chce mieć z nim nic wspólnego. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 20.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bohusz, zastanawiam się po co Ty jesteś na tym forum. Pzdr No ciekawym jest tych Twoich zastanawiań. Jak zakończysz ten proces "zastanawiań" napisz. Krótka podpowiedź. Nie usiłuj komplikować tego co jest proste i może być zwykłym relaksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 To już nic nie kumkam... Eniu, czy to złośliwości cd, czy mimo ciągłych utarczek, polecasz Mistrza Zduńskiego? Akademickie spory na forum to jedno, wiedza i możliwości to drugie. Tych Mistrzowi odmówić nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 20.01.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Eniu, bardzo dziękuję za tą odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts