Beata 103 15.01.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, Jestem na forum zupełnie nowa Postanowiłam wreszcie pochwalić się publicznie tym co robię i zapytać Was, Forumowiczów co myślicie o moich pracach. Od lat odnawiam różne starocia, przerabiam niepotrzebne graty dając im szansę na nowe życie. Ostatnio pomyślałam o tym, że chętnie bym się tym zajeła tak wogóle, "na życie". Szczególnie bliski jest mi temat sypialniany, czyli łóżka i szafki nocne. Oczywiście koguciki to tylko przyklad, choć nie ukrywam, ze uwielbiam je jako motyw - może dlatego, że wymarzony dom który zbudowaliśmy jest na najprawdziwszej mazowieckiej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.01.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Temat jest mi bliski,czy to jest malowane ręcznie czy techniką decoupage? Jeśli chodzi o łóżka bardzo mi się podobają,no może nie akurat ten motyw ale pomysł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.01.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 bardzo ładne! Tyle, że motyw kurek - chyba nie nadaje się na łóżka - moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 16.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cześć Beata 103, ja też nowa:) Bardzo ładne. Na pewno znajdą się pasjonaci takich właśnie klimatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No nie wiem, do sypialni to raczej amorki Twoje koguciki kojarzą mi się ze "Skiroławkami" )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata 103 17.01.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Łóżka barwione są farbami, a sam motyw wykonywany jest technika decoupage. Fakt, te "moje koguciki" są dosyć ekstrawaganckie. Muszę przerzucić się na inne, bardziej sypialniane wzory No nie wiem, do sypialni to raczej amorki Twoje koguciki kojarzą mi się ze "Skiroławkami" )) Aż się popłakałam ze śmiechu z tymi Skiroławkami Myślisz, że na to co się tam działo wpływ miały takie łózka jak to moje? Edytowane 17 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.01.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Nie, tylko te koguciki mi wywołały skojarzenia O ile pamiętam to na początku jest tam taka scena (rzec by można - sypialniana) z kogutem :) Edytowane 17 Stycznia 2013 przez kaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata 103 17.01.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Czyli chodzi o Kłobuka co z Justyną w oborze .... No cóż, moje koguciki są chyba mniej demoniczne choć kto wie co sie dzieje, kiedy wszyscy spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No i co, chciałabyś spać w takim "niepewnym" łóżku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts