bazukapl 16.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam. Mam w mieszkaniu w rogu pokoju postawiony taki oto piec: http://www.nomi.pl/pl-PL/produkt/448758/1204/Piec/Piec_1_EKO_8_kW_Ackerman . Mieszkanie ma powierzchnie 25m2 (pokój z kuchnia).I moje pytanie brzmi czym najlepiej palić w takim piecu, by nie trzeba było co 5 min dorzucać i nie martwić się, że zgaśnie. Ostatnio kupiłem 25kg worek ekogroszku z nomi i spalił się w ciągu jednego dnia ;/Jaki węgiel najlepiej wybrać? I czy nie lepsze, by było jakbym zakupił drewno kominkowe do tego pieca i sporadycznie kupował węgiel? Dziękuję za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 16.01.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 moim zdaniem albo węglem sortu orzech, drzewo lub brykiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazukapl 17.01.2013 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A czy drewno kominkowe to będzie dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 18.01.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 to zależy czego oczekujesz,drewno napewno mniej brudzi ale za to szybciej się wypala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazukapl 18.01.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zależy mi na tym, by dobrze ogrzewało mieszkanie i bym nie musiał ciągle dokładać do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts