emas1 18.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam wszystkich!Robię sobie właśnie łazienkę i chcę zakupić grzejnik drabinkowy(póki co stan jest surowy, więc dobór rozstawu dowolny jak narazie)Zastanawiałem się nad tym:http://allegro.pl/grzejnik-lazienkowy-drabinkowy-55x120-bialy-i2928982249.htmljest on czeskiej firmy RAVIKA, w google ciężko jest cokolwiek znaleźć odnośnie opinii tej firmy, możecie coś polecić od siebie? w podobnej cenie, bo znajomy znalazł w hurtowni polskiej mniejszy grzejnik 1380x530 za 250 zł to ten z aukcji większy, o większej mocy grzewczej i tańszy o 10 zł razem z przesyłką, tylko właśnie nie wiem jak z opiniami o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Jeśłi robisz tę łazienkę w bloku to najpierw zapytaj administratora jaką moc moze mieć ten grzejnik, a potem dopiero dobieraj po urodzie i gabarytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emas1 19.01.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 nie robie w bloku, lecz u siebie w domu jednorodzinnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts