Moira 16.04.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jaka miła niespodzianka tak wcześnie nowy numer - nie wierzyłam własnym oczom. A dodatkowo fajny art. o balustradach ( u mnie niedługo na czasie), ale brak trochę realnych informacji o kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 16.04.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jaka miła niespodzianka tak wcześnie nowy numer - nie wierzyłam własnym oczom. A dodatkowo fajny art. o balustradach ( u mnie niedługo na czasie), ale brak trochę realnych informacji o kosztach. Miła????? Do mnie jeszcze nie doszedł, czyli normalnie: i jeszcze parę słów (...........................) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 16.04.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Co zawiera dołączona płytka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 16.04.2004 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 to samo co możesz znaleźć na stronie muratora, czyli bazę firm/produktów budowlanych. Nawet grafika taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.04.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Moira gratuluję wyprzedziałaś Krystiana zawsze on miał pierwwszy numer qrde czemu nie weszłam do empiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Dostałem. Fajny tekst o ocieplaniu remontowanego domu. Będę ocieplał w maju. Skąd Redakcja wiedziała, że takich informacji szukam! Dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.04.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Widzę, że teraz trzeba Muratora szukać już od 15-ego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kik 28.04.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Co zawiera dołączona płytka ? Niewiele (zapewne mnóstwo informacji, ale gąszcz, nie porządek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kik 28.04.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Co zawiera dołączona płytka ? Niewiele (zapewne mnóstwo informacji, ale gąszcz, nie porządek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 19.05.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Jaka miła niespodzianka tak wcześnie nowy numer - nie wierzyłam własnym oczom. A dodatkowo fajny art. o balustradach ( u mnie niedługo na czasie), ale brak trochę realnych informacji o kosztach. GORĄCA PROŚBA !! jeżeli ktoś z Was dysponuje skanerem i byłby tak uprzejmy zeskanować dla mnie zdjęcie schodów z tego artykułu - będę bardzo wdzięczny. Chodzi mi o art. "Miej oparcie w balustradzie. Inspiracje" autorki Magdaleny Niezabitowskiej-Krogulec , zaraz na początku na stronie chyba 63 jest zdjęcie przepięknych jasnych betonowych schodów z drewnianymi wykończeniami, balustrada metalowa na górze też drewno. Jeżeli mogę chciałbym prosić o dobrą jakość skanu i przesłanie na adres widoczny w stopce. A może sama szanowna Redakcja pomoże?? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts