JurijG 18.01.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam. Zastanawiam się na kupnem projektu Alf S-GL 574 z biuro "Studio Atrium". Czy ktoś może budował dom według tego projektu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZiPi 03.03.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam. Zastanawiam się na kupnem projektu Alf S-GL 574 z biuro "Studio Atrium". Czy ktoś może budował dom według tego projektu?? Ja:yes: Jestem w trakcie ( stan surowy otwarty ). Chętnie wymienię się doświadczeniami z budowniczymi tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurijG 09.04.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No my już kupiliśmy ten projekt. Masz może jakieś rady? Co ewentualnie warto by było zmienić? Chętnie bym zobaczył jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZiPi 08.12.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 W projekcie, prócz okien nic nie zmieniałem. Tylko wybrałem wariant "lustrzane odbicie" i dodałem piwnicę pod całym budynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts