romanek1914 18.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam!Czy ktoś z forumowiczów buduje lub wybudował Sagę z pracowni Lipińscy-obojętnie czy z dachem dwu czy czterospadowym.http://projekty.lipinscy.pl/Saga/http://lipinscy.pl/pl/project/detailsForPrint/id/537Chciałbym w tym projekcie dokonac kilku zmian a mianowicie w miejscu pokoju 1.5 zrobić kotłownię czy ktoś z Państwa dokonywał takich zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus.ostry 22.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Fajny domek Saga II bardziej mi się podoba. Ja się przymierzam do Hawra z tego biura. Kotłownia w 1.5 ? na paliwo stałe pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanek1914 27.01.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tak kotłownia na paliwo stałe.Z istotnych zmian jakie chcę jeszcze dokonać to zmiana kąta nachylenia dachu z 20 na 30 stopni, jak również zmiana wielkości otworów okienych, wydają mi się trochę za duże.Szkoda, że nikt nie chwali się z budowy tego domku:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktus.ostry 28.01.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Też się nie spotkałem jeszcze z jakimś dziennikiem budowy Sagi. Podobnie jak z projektem, który ja sobie upatrzyłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabione 13.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Trochę odświeżę temat może już ktoś zaczął budowę Sagi z pracowni lipińscy? Najlepiej z dachem czterospadowym.A może ktoś zna jakieś podobne projekty z podobnym wyglądem oraz rozmieszczeniem. Z góry dziękuje za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts