evol1 18.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam Wszystkich Mam takie pytanie: Mam otynkowane ściany i sufity tynkiem maszynowym maxit z WEBERA i teraz chciałbym go zatrzeć tylko nie wiem czym?? Proszę o informacje co będzie najlepszę i czym go oczywiście nie uszkodzę i nie powyrywam (papier ścierny - ręcznie, użyć szlifierki czy może czegoś innego??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 19.01.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam Wszystkich Mam takie pytanie: Mam otynkowane ściany i sufity tynkiem maszynowym maxit z WEBERA i teraz chciałbym go zatrzeć tylko nie wiem czym?? Proszę o informacje co będzie najlepszę i czym go oczywiście nie uszkodzę i nie powyrywam (papier ścierny - ręcznie, użyć szlifierki czy może czegoś innego??) Gipsowe czy c-w? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 19.01.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 cementowo wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 19.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 "zatrzeć" - w sensie: przetrzeć? Jak rozumiem chodzi o lekką kosmetykę przed malowaniem i zrzucenie ewentualnego piasku który pozostał po gąbce?Drobny papier i rączką przecierać ( tak ze 150 )A wątek już o tym był - całkiem niedawno - proponuję poszperać, na pewno znajdziesz:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 19.01.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 dokładnie o to mi chodzi a wątku szukałem i kurcze nie umiałem znaleźć stąd założenie nowego tematu czyli żadna szlifierka nie wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 19.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 dokładnie o to mi chodzi a wątku szukałem i kurcze nie umiałem znaleźć stąd założenie nowego tematu czyli żadna szlifierka nie wchodzi w rachubę? Wg. mnie szlifierką to więcej złego zrobisz niż dobrego - ręką to bezpiecznie, wszystko wyczujesz i nie narobisz dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 19.01.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 "zatrzeć" - w sensie: przetrzeć? Jak rozumiem chodzi o lekką kosmetykę przed malowaniem i zrzucenie ewentualnego piasku który pozostał po gąbce? Drobny papier i rączką przecierać ( tak ze 150 ) A wątek już o tym był - całkiem niedawno - proponuję poszperać, na pewno znajdziesz:) Pozdrawiam dzięki za informację, a swoją drogą mógłbym prosić namiary na ten wątek bo chętnie bym sobie poczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts