Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

A u mnie temat reflektorków dalej aktualny.

Panowie zamontowali mi też już oczka w podwieszeniach ( przepraszam że zdjecie stoi na głowie ale mój ipad niestety tak już ma że w zależności jak sie go trzyma przy robieniu zdjęcia to tak potem wkleja

[ATTACH=CONFIG]174231[/ATTACH]

Myślę jakie do nich dobrać reflektory na te kable widoczne przed podwieszeniem

[ATTACH=CONFIG]173697[/ATTACH]

Czy iść w podobne czyli okrągłe

[ATTACH=CONFIG]173698[/ATTACH]

Czy przelamać kwadratową formą

[ATTACH=CONFIG]173699[/ATTACH]

Dodam tylko że w przyległej jadalni planuję białe skygardeny

A może podszepniecie jeszcze inne rozwiązanie

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powstał też chytry plan wrobienia mojego taty "złotej rączki" do zmajstrowania dodatków do górnej łazienki.

Stojak na ręczniki

http://img856.imageshack.us/img856/6905/imagehoc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ławeczka, czyli trochę dłuższe niż na zdjęciu

http://img715.imageshack.us/img715/5659/imageiovs.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Witam z zasypanej sniegiem Małopolski :mad:

Reflektorki Massive Nero bardzo fajne i chyba najlepiej beda wam tam pasowac !!!

Pomysl dodatkow do górnej lazienki bardzo fajny i mysle ze nie trudny do wykonania !!!

Wiatrolap spory albo efekt taki daja lustra na ścianach jeśli tak to efekt Super !!!

Zuzia kobieto a Ty już odstawiłaś dzieci że na forum o tej godzinie siedzisz?

U nas też niestety powrót zimy. Śnieg sypie bez przerwy już od wczoraj. Drzwi frontowe mieliśmy rano zasypane do kolan. Metodą siłowania jakoś udało się je otworzyć ale łatwo nie było.

Na dodatki łazienkowe dzisiaj złożę zamówienie i też wydaje mi się że wielkiej filozofii nie ma jeśli chodzi o trudność wykonania. Parę ładnych stów zostanie w kieszeni.

Wiatrołap mam faktycznie duży 2 m x 2,5 m a jeszcze garderoba jest obok mniej więcej tej samej wielkości a więc ciasno raczej nie będzie :)

Haha, a u nas troche sniegu spadlo, ale sie rownie szybko stopilo. Choc i tak maly chaos na drogach sie zrobil :bash:

Koza - lustra w wiatrolapie daja efekt cacuszko i cukierek (zreszta ja uwielbialm lujstra zawsze i wszedzie). A jaki jest kolor tej szarej farby? To z mieszalnika czy gotowiec?

Spodobaly mi sie Twoje propozycje kosza na bielizne do lazienki, bo wlasnie do siebie tez czegos szukam. Tylko ta cena :eek:

Turlututu witam:rolleyes:

Cena tych drewnianych cacek powala ale Tatuś wymajstruje mi gratis.:)

W wiatrołapie ten szary to oikos pallace - metal effect to farba do technik dekoracyjnych. Tylko jak już pisałam nie znoszę tynków strukturalnych typu maziaje a więc u mnie jest nałożona równiutko natryskiem z pistoletu. Dopiero po podświetleniu widać efekt dekoracyjny w postaci skrzących iskierek.

Zuzia kobieto a Ty już odstawiłaś dzieci że na forum o tej godzinie siedzisz?

Tak tak odstawione ale dzisiaj pózniej bo mamy rekolekcje przed swiateczne potem ida do szkoly na obiadek i za poltorej godzinki je odbieram , najmniejsza wlasnie ma drzemke , a mamusia czas dla siebie :yes: i odwiedzam kolezanke KOZE :bye: