Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

Człowiek sobie nawet sprawy nie zdaje że w nim owad siedzi :)

:rotfl::rotfl::rotfl:

Hej Koza witam poświątecznie sypialnia wyszła Cudnie bardzo ładnie wygląda tapeta, a tam w głębi to garderoba będzie ?!

Dzięki Ci bardzo za zdjęcie drzwi w całości zamkniętych ,pokazałam mojemu M. i upewnilo nas to tylko ze u nas w wiatrolapie tez beda cale szklane z jakims pięknym wzorem z Dubiel Glass !!! SA CUDNE !!!

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Zuzka!

A no sypialnia się powoli tworzy. W głębi zdjęcia oczywiście garderoba. Co do szklanych drzwi to jedno ci mogę powiedzieć że każdy kto przychodzi się zachwyca a więc coś w nich musi być. Co do Dubiel Glass to bez zastrzeżeń - porządna firma, drzwi zrobione dokładnie i bardzo starannie. A jak potrzebowałaś dodatkowych zdjęć to trzeba było się wcześniej upomnieć i do dziś mąż byłby już dawno urobiony :yes:

Koza, ale piękna kuchnia, ślicznie z tym fornirem wyszło. Lacobel ja bym dała chyba szary. A jaki masz dół - cokół ? Czy to jest w kolorze srebra ? Jaki to blat - granit ale jaki ? Śliczny, ja się sama zastanawiam nad zmianą opcji blatu bo zamówiłam drewniany i chyba wolałabym carny. No pięknie będzie :)

Hej kozo :cool: , kilka razy zaglądałam, ale nigdy się nie przywitałam :)

Kuchnia jest rewelacyjna, bardzo mi się podoba, ja dałabym jasny lacobel. Kuchnia jest lekka, świeża, wydaje mi się, że ciemny grafit mógłby ją przytłoczyć. Jest już kilka mocnych akcentów: czarny blat, drewno, dlatego wydaje mi się, że dodatkowe wyraźne elementy są zbędne.

Pozdrawiam

Kuchnia jest rewelacyjna, bardzo mi się podoba, ja dałabym jasny lacobel. Kuchnia jest lekka, świeża, wydaje mi się, że ciemny grafit mógłby ją przytłoczyć. Jest już kilka mocnych akcentów: czarny blat, drewno, dlatego wydaje mi się, że dodatkowe wyraźne elementy są zbędne.

Pozdrawiam

Hej KOZA KUCHNIA SUPER :jawdrop::jawdrop: Naprawde przepięknie wyszlo, co do twoich pytan to uwazam tak jak Monia_22 :yes:

Napisz prosze jakie wybralas sprzety do kuchni tj. piekarnik i mikro (bo jestem na etapie poszukiwan ) ,a blat to granit czy inny ???

Koza, ale piękna kuchnia, ślicznie z tym fornirem wyszło. Lacobel ja bym dała chyba szary. A jaki masz dół - cokół ? Czy to jest w kolorze srebra ? Jaki to blat - granit ale jaki ? Śliczny, ja się sama zastanawiam nad zmianą opcji blatu bo zamówiłam drewniany i chyba wolałabym carny. No pięknie będzie :)

Milenka cokół jest w kolorze aluminium a blat to kwarcyt Multistone kolor brillant black. Troche się boję tego czarnego. Jedyne pocieszenie że ma mnóstwo drobinek to okruchów nie będzie widać :yes:

Hej KOZA KUCHNIA SUPER :jawdrop::jawdrop: Naprawde przepięknie wyszlo, co do twoich pytan to uwazam tak jak Monia_22 :yes:

Napisz prosze jakie wybralas sprzety do kuchni tj. piekarnik i mikro (bo jestem na etapie poszukiwan ) ,a blat to granit czy inny ???

Zuzia, piekarnik i mikrofala to electrolux w wersji kompaktowej

EVY9741AAX

image.jpg

EMT38409AX

image.jpg

Blat to kwarcyt