ZUZIA5 09.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hej Koza mam pytanie odnosnie tych sprzetow do kuchni czytam ostatnio sporo na ten temat i musze wreszczcie wybrac ta mikrofala co wybralas to tez tak jak piekarnik bardziej niz mikro, dużo gotujesz i pieczesz czy czym kierowalas sie wybierajac je ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.04.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witajcie! Efi młynek to home&you a lampki na westwingu kupiłam. Zuzia pierwsze kryterium mojego wyboru to sprzęt kompaktowy. To już dosyć sporo zawęża wybór a jeszcze jak odrzucisz te które są po prostu za drogie to niewiele zostaje. Akurat na elektroluxa hurtownia mi zrobiła mega rewelacyjną cenę więc zastanawiałam się krotko. Jeśli chodzi o gotowanie to mam córę na diecie a więc gotuję na bieżąco. Skusił mnie też piekarnik parowy bo u nas mięska duszone w repertuarze często są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.04.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witajcie!,,Unas dzisiaj po prostu cuuuuudnie. Słoneczko na całego. Żeby to uczcić postanowiłam rozpocząć akcję mycia okien w domku. Trochę ich mam a żeby do maja ogarnąć wszystko to czas najwyższy się za to zabrać.Przeprowadzka zaplanowana na długi weekend majowy. Aktualnie poszukuję fajnego materaca w rozsądnej cenie. Raczej twardego, rozmiar 180/200.Zastanawiam się też czy nie dać dwóch materacy po 90 bo taki duży gorzej potem podnosić, wietrzyć itd. Z drugiej strony przy dwóch mniejszych to łączenie może być niewygodne.I jeszcze kwestia stelarza czy inwestować we wspomaganie hydrauliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.04.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Wczoraj kupiłam córci do pokoju I brakuje mi do niej krzesła. Jakoś taborecik mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej Koza u nas tez Cudnie :lol2: Tylko Cieszyc sie zaczne jak przynajmniej 2-3 dni z rzedu tak bedzie bo ostatnio to jeden dzien fajnie a na nastepny drastyczna zmiana pogody Ciekawa jestem co zdecydujesz z materacami Mi do tego jeszcze daleko ale tez sie zastanawiam czy to laczenie nie bedzie przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.04.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Wczoraj kupiłam córci do pokoju [ATTACH=CONFIG]182945[/ATTACH] I brakuje mi do niej krzesła. Jakoś taborecik mi nie pasuje. Toaletka sliczna sama o niej mysle ale dla siebie do sypialni , taborecik chyba nie a moze cos w stylu Ludwikowskim np. http://img41.imageshack.us/img41/4452/new7ca.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img545.imageshack.us/img545/6595/img6416xa.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img69.imageshack.us/img69/5664/krzesloludwik.jpg Uploaded with ImageShack.us Albo giete krzeselka sa w przeróżnych kolorkach w necie cos jak to: http://img89.imageshack.us/img89/246/toaletkadosypialnisilab.jpg Uploaded with ImageShack.us albo taborecik ale tapicerowany tez fajnie wygląda pod kolor dodatkow w pokoju !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.04.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 zuzia dzięki za krzesełka. Ghosta mam do kuchni kupionego to na pewno przymierzę bo też o nim myślałam a to z passinon design boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.04.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 W zeszłym tygodniu zaczęłam powoli nas przeprowadzać i jestem przerażona bo dopiero teraz widzę jak obrośliśmy w te graty. Duża część rzeczy poszła do śmieci i zastanawiam się po co to do tej pory leżało. Najgorsza przeprawa z moim Małżem będzie bo on z tych "przyda się" ale może trochę tego po cichu zutylizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.04.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam się u Ciebie:bye: bardzo ładne wnętrza , powodzenia z przeprowadzka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.04.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 mariomili witaj. Liczę na częstsże wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 W zeszłym tygodniu zaczęłam powoli nas przeprowadzać i jestem przerażona bo dopiero teraz widzę jak obrośliśmy w te graty. Duża część rzeczy poszła do śmieci i zastanawiam się po co to do tej pory leżało. Najgorsza przeprawa z moim Małżem będzie bo on z tych "przyda się" ale może trochę tego po cichu zutylizuję Czesc Koza dobrze Cie rozumiem bo ja dopiero planuje przeprowadzke w wakacje ale pakowac i przewozic czesc rzeczy zaczelam juz jakis czas temu na stryszek w nowym domku. I tez przy okazji odkrywam ile niepotrzebnych "skarbow" chomikowalismy w domu ale tym sposobem mozna sobie posprzatac i wyrzucic co niepotrzebne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 19.04.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Wczoraj wznowiliśmy po zimowej przerwie prace ogrodowe. Na razie nic wielkiego, tylko wyrównanie i ogólne ogarnięcie terenu. Z nasadzeniami jeszcze trzeba będzie poczekać. Chociaż " ciacha" ( tudzież pączki) już się pojawiły P.s zdjęcia robione przez szybkę. Napuściłam córcię bo mi wstyd było tak bezczelnie klikać foty Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
installux 21.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witamy koza 79, jesteśmy z Tarnowa- tak jak Wy, wybudowaliśmy Melanię. Jest super ale mamy problem z rozwiązaniem ściany telewizyjnej. W związku z tym mamy wielka prośbę.... czy moglibyśmy was odwiedzić i zobaczyc na life jak wygląda rozwiązanie z tą dobudowaną ścianą????? Prosimy!!!! Na dowód budowy możemy wziąć ze sobą plany budowy itp. Proszę o kontakt na priva ([email protected]). Prosimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.04.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Installux odpowiedź wysłałam na pocztę forumową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 22.04.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Installux obiecane fotki ścianki telewizyjnej. W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 22.04.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Patrzę sie na tę Twoją deseczkę zadwiesta i nadziwic sie nie mogę ze taka ładna no i ta cena kurde. Jezdze jak opentany po sklepach i to co widzę to minimum 150 w zwyz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.04.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 f5 na razie na tę dechę lepiej nie patrz bo brudna straszliwie. Nie mogę się domyć tego białego które ciągle wychodzi w słojach. Mimo że podłoga była zabezpieczona to przy tarciu podczas poprawek gipsów się napaskudziło. Przed zamieszkaniem planujemy jeszcze deseczki zaolejować żeby był chwilę spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.04.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nachodzi nie ochota co by ściankę na piętrze na ciemno machnąć- grafit ciemny lub wręcz czarną. Chodzi o ten wystający kawałek naprzeciw schodów. Póki co to jakoś tak mdło wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.04.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Milena schody dla Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.04.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witajcie. Odwiedziłam wczoraj nasz meblex i Mają nową kolekcję dodatków - obłędne świeczniki, patery, lustra. Coś czuję że chociaż jakieś małe zakupiki dzisiaj będą. Ale cicho bo póki co to mam bana na kasę od męża. Ale i tak pojadę choćby foty zrobić . U nas prace ogrodowe w toku a jeszcze zakładamy napęd do bramy, wideodomofony, podłączamy sprzęty i.......przeprowadzka tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts