proximka 14.05.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 gratuluję przeprowadzki, mam nadzieję, że będzie wam się super mieszkało w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.05.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ola, goshia, proximka :hug: Mimo że w salonie wiatr hula i echo odpowiada to mieszka się suuuuuper. Tylko te schody Ciągle jeszcze coś trzeba wynieść, przenieść, rozpakować i ciągłe kursy góra- dół mnie wykańczają. Mam nadzieję że jak się zadomowimy do końca to będzie lepiej. Ichciałam was jeszcze zapytać czy ghosty są tak podatne na zaryowania czy mnie się jakiś wyjątkowo felerny trafił. Miałam na oparciu jakiś klej napaćkany i próbowałam to zmyć gąbką i wodą z ludwikiem. Klej jak był tak jest natomiast na oparciu zrobiło się to: . Nie wiem czy krzesło powinno tak łatwo się rysować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.05.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Doniczki w kuchni doczekały się wypełnienia. Ozdoba za oknem w postaci kociej też nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.05.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Gratuluję przeprowadzki i życzę wam samych szczęśliwych chwil w nowym domku:yes: P.s.ozdoba za oknem cudna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 http://img845.imageshack.us/img845/6686/imagebul.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img7.imageshack.us/img7/2686/imageawfk.jpg Uploaded with ImageShack.us mam pytanko o te płytki na blacie , co to za seria?? Gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.05.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 ivy płytki to venis madagascar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 16.05.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Hej koza Z tym krzesłem to widzę niefajna sprawa Ja osobiście nie użytkowałam ghosta ale podobają mi się te krzesła i czytałam kiedyś na ich temat opinie i były bardzo różne ale większość osób narzekała, że się rysują. Podróbki bardziej ale oryginały podobno też no i najbardziej narzekali na czarne a ja właśnie takie chciałam i chyba zrezygnuję Śliczna ta ozdoba za oknem P.S. Widzę, że masz grzejnik kanałowy pod drzwiami tarasowymi? U nas też taki będzie, jest już zamówiony i zastanawiam się czy to była dobra decyzja? Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował A u Ciebie jest z wentylatorem czy bez? Nam odradzano z wentylatorem (ze względu na kurz) ale na takiej powierzchni musi być jednak wentylator. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.05.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cześć Ghosia. U mnie kanałówki są bez wentylatorów właśnie ze względu na kurz. Pod całą podłogą drewnianą mamy podłogówkę i jeden grzejniczek za wypoczynkiem kanałówka jest więc w naszym przypadku tylko kurtyną powietrzną ze względu na duże przeszklenia. Jakbym chciała grzać nią cały salon to pewnie bez wentylatora by się nie obeszło.W sprawie krzeseł napisałam maila i czekam na odpowiedź sprzedawcy. Zobaczymy czy uda mi się coś w tej kwestii załatwić.A jak Twoje zakupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam! Chyba gospodyni nie zauważyła mojego wpisu, to się przypominam Hej Koza, podglądam Twój dziennik z ukrycia Postanowiłam się odezwać, bo zainteresowały mnie drzwi. Napisałaś, że firmę polecasz- to dobrze. A możesz zdradzić jak cenowo wychodzi za drzwi? Weszłam na stronę firmy i bardzo się ucieszyłam, że są z mojego miasta. Tak po za tym Masz piękne wnętrza. Kuchnia bajka. Świetnie urządzasz Swój dom. Będę dalej podglądać. Pozdrawiam Edit: I gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.05.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Rere a prv nie dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Nie, nic niestety nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.05.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No to już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.05.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 16.05.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cześć Ghosia. U mnie kanałówki są bez wentylatorów właśnie ze względu na kurz. Pod całą podłogą drewnianą mamy podłogówkę i jeden grzejniczek za wypoczynkiem kanałówka jest więc w naszym przypadku tylko kurtyną powietrzną ze względu na duże przeszklenia. Jakbym chciała grzać nią cały salon to pewnie bez wentylatora by się nie obeszło. W sprawie krzeseł napisałam maila i czekam na odpowiedź sprzedawcy. Zobaczymy czy uda mi się coś w tej kwestii załatwić. A jak Twoje zakupy ? U nas w salonie nie będzie kafli i tam nie dajemy podłogówki no i w salonie nie będzie żadnego grzejnika więc kanałowy ma za zadanie tak jak piszesz tworzyć kurtynę ale i też ogrzać salon. Podłogówka będzie w jadalni, kuchni, holu i ma być gęściej położona. Mam nadzieję, że to rozwiązanie się sprawdzi?? A moje zakupy powoli się powiększają co chwilę coś przybywa tylko mam problem bo zaczyna mi się zmieniać koncepcja kolorystyczna wnętrz i już kilka razy natknęłam się na jakieś śliczności ale nie kupiłam bo nie byłam pewna czy będzie pasować bo z drugiej strony kupić żeby później wyrzucić to też bez sensu Daj znać co Ci odpisali odnośnie tego krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.05.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Goshia u nas w salonie też nie ma płytek a podlogówka jest pod deską trójwarstwową . W sprawie krzeseł na razie cisza. Ciekawe czy wogóle się odezwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 kaza zapytaj venuskę ona ma te krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 20.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 GRATULUJĘ przeprowadzki.. masz naprawdę piękny dom , na pewno będzie Wam się dobrze miaszkało:yes: ps czy możesz w wolnej chwili dać mi namiar na lampę bąbelkową, zastanawiam się nad takową a pisałaś, że dobra cena i jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.05.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Fra witaj!, Proszę bardzo. Namiar podany a cena nawet odrobinę lepsza niż ja płaciłam http://sprzedajemy.pl/lampa-sufitowa-alano-3415-17,2650367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 21.05.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 dziękować pomyślę jeszcze chwilkę i chyba zamowię:Dpodoba mi się gdzieś ja powieszę jak nie tu to tam:cool: koza i jeszcze jedno pytanie do Ciebie , nie myślałas żeby swoje zdjęcia wykończonych wnętrz wrzucic na pierwszą stronę?? tak lubię pooglądąć sobie czasami fajne wnętrza a jak wątek się rozbuduje, tak jak u niektorych koleżanek:) to potem trudno coś znależć namawiam więc , zrob to ku radości innych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 21.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hej koza jak tam temat krzeseł, odezwali się coś? koza i jeszcze jedno pytanie do Ciebie , nie myślałas żeby swoje zdjęcia wykończonych wnętrz wrzucic na pierwszą stronę?? tak lubię pooglądąć sobie czasami fajne wnętrza a jak wątek się rozbuduje, tak jak u niektorych koleżanek:) to potem trudno coś znależć namawiam więc , zrob to ku radości innych:D To jest bardzo dobry pomysł ja też właśnie od jakiegoś czasu zabieram się za zrobienie czegoś takiego i nadrobienie moich zaległości tylko wciąż mi jakoś nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts