Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ola, goshia, proximka :hug::hug:

Mimo że w salonie wiatr hula i echo odpowiada to mieszka się suuuuuper. Tylko te schody :bash: Ciągle jeszcze coś trzeba wynieść, przenieść, rozpakować i ciągłe kursy góra- dół mnie wykańczają. Mam nadzieję że jak się zadomowimy do końca to będzie lepiej.

Ichciałam was jeszcze zapytać czy ghosty są tak podatne na zaryowania czy mnie się jakiś wyjątkowo felerny trafił. Miałam na oparciu jakiś klej napaćkany i próbowałam to zmyć gąbką i wodą z ludwikiem. Klej jak był tak jest natomiast na oparciu zrobiło się to:

image.jpg. image.jpg

Nie wiem czy krzesło powinno tak łatwo się rysować?

Hej koza

Z tym krzesłem to widzę niefajna sprawa :no: Ja osobiście nie użytkowałam ghosta ale podobają mi się te krzesła i czytałam kiedyś na ich temat opinie i były bardzo różne ale większość osób narzekała, że się rysują. Podróbki bardziej ale oryginały podobno też :( no i najbardziej narzekali na czarne a ja właśnie takie chciałam i chyba zrezygnuję :???:

Śliczna ta ozdoba za oknem :wiggle:

P.S. Widzę, że masz grzejnik kanałowy pod drzwiami tarasowymi? U nas też taki będzie, jest już zamówiony i zastanawiam się czy to była dobra decyzja? Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował :) A u Ciebie jest z wentylatorem czy bez? Nam odradzano z wentylatorem (ze względu na kurz) ale na takiej powierzchni musi być jednak wentylator.

Pozdrawiam :bye:

Cześć Ghosia. U mnie kanałówki są bez wentylatorów właśnie ze względu na kurz. Pod całą podłogą drewnianą mamy podłogówkę i jeden grzejniczek za wypoczynkiem kanałówka jest więc w naszym przypadku tylko kurtyną powietrzną ze względu na duże przeszklenia. Jakbym chciała grzać nią cały salon to pewnie bez wentylatora by się nie obeszło.

W sprawie krzeseł napisałam maila i czekam na odpowiedź sprzedawcy. Zobaczymy czy uda mi się coś w tej kwestii załatwić.

A jak Twoje zakupy ?

Witam! Chyba gospodyni nie zauważyła mojego wpisu, to się przypominam ;)

Hej Koza, podglądam Twój dziennik z ukrycia ;) Postanowiłam się odezwać, bo zainteresowały mnie drzwi. Napisałaś, że firmę polecasz- to dobrze. A możesz zdradzić jak cenowo wychodzi za drzwi? Weszłam na stronę firmy i bardzo się ucieszyłam, że są z mojego miasta.

Tak po za tym ;) Masz piękne wnętrza. Kuchnia bajka. Świetnie urządzasz Swój dom. Będę dalej podglądać.

Pozdrawiam

Edit: I gratuluję przeprowadzki!

Cześć Ghosia. U mnie kanałówki są bez wentylatorów właśnie ze względu na kurz. Pod całą podłogą drewnianą mamy podłogówkę i jeden grzejniczek za wypoczynkiem kanałówka jest więc w naszym przypadku tylko kurtyną powietrzną ze względu na duże przeszklenia. Jakbym chciała grzać nią cały salon to pewnie bez wentylatora by się nie obeszło.

W sprawie krzeseł napisałam maila i czekam na odpowiedź sprzedawcy. Zobaczymy czy uda mi się coś w tej kwestii załatwić.

A jak Twoje zakupy ?

U nas w salonie nie będzie kafli i tam nie dajemy podłogówki no i w salonie nie będzie żadnego grzejnika więc kanałowy ma za zadanie tak jak piszesz tworzyć kurtynę ale i też ogrzać salon. Podłogówka będzie w jadalni, kuchni, holu i ma być gęściej położona. Mam nadzieję, że to rozwiązanie się sprawdzi??

A moje zakupy powoli się powiększają :) co chwilę coś przybywa tylko mam problem bo zaczyna mi się zmieniać koncepcja kolorystyczna wnętrz i już kilka razy natknęłam się na jakieś śliczności ale nie kupiłam bo nie byłam pewna czy będzie pasować :bash: bo z drugiej strony kupić żeby później wyrzucić to też bez sensu :)

Daj znać co Ci odpisali odnośnie tego krzesła :)

dziękować:hug: pomyślę jeszcze chwilkę i chyba zamowię:Dpodoba mi się:yes: gdzieś ja powieszę jak nie tu to tam:cool:

koza i jeszcze jedno pytanie do Ciebie , nie myślałas żeby swoje zdjęcia wykończonych wnętrz wrzucic na pierwszą stronę?? tak lubię pooglądąć sobie czasami fajne wnętrza a jak wątek się rozbuduje, tak jak u niektorych koleżanek:) to potem trudno coś znależć :( namawiam więc , zrob to ku radości innych:D

Hej koza jak tam temat krzeseł, odezwali się coś? :)

koza i jeszcze jedno pytanie do Ciebie , nie myślałas żeby swoje zdjęcia wykończonych wnętrz wrzucic na pierwszą stronę?? tak lubię pooglądąć sobie czasami fajne wnętrza a jak wątek się rozbuduje, tak jak u niektorych koleżanek:) to potem trudno coś znależć :( namawiam więc , zrob to ku radości innych:D

To jest bardzo dobry pomysł :yes: ja też właśnie od jakiegoś czasu zabieram się za zrobienie czegoś takiego i nadrobienie moich zaległości tylko wciąż mi jakoś nie po drodze :D

:bye: